Ads Top

Βρήκε αντι-Τόμας ο Παναθηναϊκός: «Κάνει τα πάντα στην επίθεση»


Έχετε δει πολλές φορές 4άρια να κατεβάζουν την μπάλα στο παρκέ με τέτοια άνεση;
O Αμερικανός είχε φέτος σε 25:49 ανά αγώνα στο Eurocup, 12,5 πόντους (74,1% βολές, 57,1% δίποντα, 38,4% τρίποντα), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα.
Πρόκειται για έναν αθλητικό παίκτη με ύψους 2,06 μ. Σε σχέση με τον Τόμας διαθέτει εξίσου καλό σουτ, ωστόσο είναι καλύτερος αμυντικά.

Το sportdog απευθύνθηκε σε άνθρωπο που τον έχει παρακολουθήσει στενά στην Τουρκία. Είχε δεδομένα συμβουλευτικό ρόλο στη μεταγραφή του Ουίτινγκτον, γι' αυτό προτιμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

"Είναι ένα παιδί πολύ ταλαντούχο επιθετικά! Παίζει σε δύο θέσεις. Είναι 4άρι μπορεί να παίξει και 3άρι. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Είναι ένας αθλητής που επιθετικά μπορεί να κάνει σχεδόν οτιδήποτε. Μπορεί τόσο να ποστάρει όσο και να σουτάρει. Παρότι έχει πολύ περίεργο στυλ στο σουτ, είναι εύστοχος", ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Τόμας; "Ο κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός", υποστηρίζει με ξεκάθαρη διάθεση να μη μπει σε διαδικασία συγκρίσεων.

Έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό; "Η Γαλατά τον χρησιμοποιούσε πολλές φορές να κατεβάζει τη μπάλα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει ο παίκτης που θα κατεβάσει σε καταστάσεις πίεσης. Κατά συνθήκη δηλαδή μπορεί να κατεβάσει εκείνος τη μπάλα αντί του άσου. Αυτό είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του. Ήταν πολύ έξυπνη κίνηση του προπονητή της Γαλατά (Ερτουγρούλ Ερντογάν). Ήταν πολύ αποδοτικός", απαντά ο άνθρωπός μας, ο οποίος έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον παίκτη και τον χαρακτηρίζει ως φιλόδοξο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.