Ads Top

Μαρτίνς: «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος»


Ο Πέδρο Μαρτίνς αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του - Τόνισε πως όνειρο όλων είναι η συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό!
Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος... λούστηκε από σαμπάνιες, αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του, ανέφερε πως η φετινή χρονιά ήταν θεϊκή και πως όνειρο όλων είναι η συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Είναι πολύ δύσκολο πως πανηγυρίζουμε τον τίτλο χωρίς τον κόσμο. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος αλλά τον έχω πάντα κοντά μου.

Είχαμε ψυχή πρωταθλητή, είχαμε ποιότητα και είχαμε όσα χρειάζονταν για να ήμαστε εδώ. Δουλέψαμε πολύ είχαμε πολλά εμπόδια αλλά είχαμε δύναμη ποιότητα και δουλειά. Ήταν μια θεϊκή σεζόν και ευχαριστώ όλους τους παίκτες, είμαι περήφανος για αυτούς έμαθα πολλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς.

Πέρσι η ομάδα ήταν καινούργια χρειαστήκαμε χρόνο. Ο πρόεδρος είδε πως θέλαμε χρόνο αλλά είχαμε καλή ομάδα, του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τα δείγματα φάνηκαν από πέρσι. Υπάρχει και ένας ακόμα κριτής ο κόσμος, μας στήριξε τους ευχαριστούμε πως μας στήριξαν σε όλη την προσπάθειά μας και μας βοήθησαν. Ο κόσμος πίστευε σε εμάς και τους ευχαριστούμε.

Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.