Ads Top

«Ερυθρόλευκος» ο Ματέο Γκαρσία!


Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ματέο Γκαρσία, σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα της Αργεντινής - Αναλυτικά το δημοσίευμα!
Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένα από τα πιο «hot» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Ερυθρού Αστέρα εξετάζεται από πολλές ομάδες, αλλά αργεντίνικη εφημερίδα τον στέλνει στα σίγουρα στον Ολυμπιακό.

«Δημοσίευμα της εφημερίδας «Clarin», από την Αργεντινή, θεωρεί τον Ματέο Γκαρσία παίκτη του Ολυμπιακού. Στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης πως ο Λατίνος μέσος δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στο ρόστερ και ότι δεν είναι απίθανο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού. Παρόλα αυτά, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει απόλυτα την εξέλιξη, αλλά ο Ματέο δείχνει να πλησιάζει στο Λιμάνι».

Όποιος διαβάζει το παραπάνω και έχει έστω και μικρή σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου, προφανώς, σκέφτεται ότι αν τελικά ο Γκαρσία έρθει στον Ολυμπιακό και δεν μείνει στο ρόστερ της ομάδας, ο πιθανότερος προορισμός -αν μιλάμε για άλλη ελληνική ομάδα- είναι ο Άρης. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες υπάρχει σειρά δημοσιευμάτων που υποστηρίζει το συγκεκριμένο σενάριο.

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο 23χρονος είχε με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.



Ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι ο μόνος παίκτης που ακούγεται για τους «ερυθρόλευκους». Μετά την απόφαση του Μικέλ Αρτέτα να ανακοινώσει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ότι δεν τον υπολογίζει για την Άρσεναλ, οι φήμες για τον κεντρικό αμυντικό και τον Ολυμπιακό έχουν πληθύνει. Ακόμα, και οι στοιχηματικές εταιρίες «δίνουν» την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ως φαβορί για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του Παπασταθόπουλου, Κώστας Φάρας, διατείνεται πως το πελάτης του θα παραμείνει «κανονιέρης» και την επόμενη σεζόν, όμως όσο περνούν οι μέρες και γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι ο Αρτέτα δεν υπολογίζει στον Έλληνα αμυντικό, τόσο η δήλωσή του μοιάζει με παιχνίδι για τα media.

Ένας άλλος παίκτης που έχει ακουστεί για την ομάδα του Πειραιά είναι ο ταλαντούχος Σλοβένος, Μίχα Ζάιτς της Φενέρμπαχτσε που αγωνίζεται ως 8αρι και 10αρι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.