Ads Top

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης σε κοινή γραμμή για Βοτανικό και Λεωφόρο - Ολες οι λεπτομέρειες!


Τι συμβαίνει με το γηπεδικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό.
"Να ικανοποιηθούμε για τα πάντα στον Βοτανικό, αλλιώς plan b με ολική ανακατασκευή της Λεωφόρου", είναι η κοινή γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη για το γηπεδικό ζήτημα και ενόψει του κρίσιμου ραντεβού με τον Κώστα Μπακογιάννη την Πέμπτη.
Στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός προχωράει ενωμένος για το πιο σημαντικό ζήτημα στον Σύλλογο που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό του. Έτσι, λοιπόν, τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Ερασιτέχνης πορεύονται μαζί με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του τριφυλλιού, αλλά και να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα μαζί.

Την Πέμπτη ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη και θα του μεταφέρει την πρότασή του για τη Λεωφόρο, αφού πρώτα ακούσει τι θα πει ο δήμαρχος Αθηναίων. Οπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει νέο γήπεδο στον Βοτανικό με… όλα, δηλαδή με ποδοσφαιρικό γήπεδο, Ερασιτέχνη, αλλά και μπάσκετ που αποτελούσε αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, το plan b είναι να απελευθερωθεί κονδύλι 20 εκατ. ευρώ με στόχο όχι απλά την ανακαίνιση, αλλά την ολική ανακατασκευή του Απόστολος Νικολαϊδης.

Επί της ουσίας, αυτό που λένε όσοι τρέχουν τις εξελίξεις στο γηπεδικό είναι ότι ο Σύλλογος θα πρέπει να κοιτάξει την πιο ρεαλιστική λύση. Ο Παναθηναϊκός θέλει Βοτανικό, αλλά μόνο αν ικανοποιηθεί στο αίτημά του για γήπεδα για όλα τα τμήματα. Αλλιώς, θα πρέπει να δει πως θα φτιάξουμε από την αρχή τη Λεωφόρο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον Ερασιτέχνη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.