Ads Top

ΠΑΟΚ: Περνά ιατρικά ο Σβαμπ!


Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Στέφαν Σβαμπ που είναι από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη μοιάζει να είναι δεδομένη, με τον ποδοσφαιριστή να περνά από ιατρικές εξετάσεις πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Ο Στέφαν Σβαμπ είναι από χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του Ρόλαντ που εκτελεί χρέη μάνατζερ και έναν ακόμη εκπρόσωπο του.
Ο Αυστριακός ταξίδεψε στην Ελλάδα έχοντας προφορική συμφωνία με το Δικέφαλο για συμβόλαιο 3 χρόνων (2+1) και οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Όλαφ Ρέμπε διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία τους.

Ο Σβαμπ περνά από ιατρικές εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του που θα είναι και η πρώτη που πραγματοποιεί ο Δικέφαλος, με τον Ρέμπε να παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής θα αποσαφηνιστεί και αν θα μπει άμεσα στις προπονήσεις ή αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ετοιμάσει την μόνιμη μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη.

Το σίγουρο είναι ότι εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά ο Σβαμπ θα βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 Αυγούστου στο Πήλιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.