Ads Top

Τσορμπατζόγλου: «Δεν έχουν δέσει αρκετοί με τον Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Το παρασκήνιο της υπόθεσης της παραμονής του Αντελίνο Βιεϊρίνια, τουλάχιστον για τις επόμενες 20 μέρες, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Από το πρωί υπήρχε ανησυχία και δεν μπορούσε ο κάθε φίλαθλος να συνειδητοποιήσει γιατί ο Βιεϊρίνια δεν έχει συμβόλαιο. Η απάντηση ήταν απλή, γιατί δεν τα βρήκαν. Έμοιαζε δύσκολο να μη συνεχίσει για το επόμενο 20μερο ο Βιεϊρίνια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα με τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καλό δέσιμο της ομάδας με τον Φερέιρα. Γενικώς ήταν μία καλομαθημένη ομάδα με τον Λουτσέσκου, με τον οποίο είχαν δέσιμο αρκετοί παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Πολλοί έπαιζαν και για τον Ρουμάνο. Δεν έχουν δέσει με τον Φερέιρα, όπως θα έπρεπε στον ΠΑΟΚ. Αυτό χρεώνεται και στον Πορτογάλο, που οφείλει ο κάθε προπονητής να κάνει τους παίκτες να τον πιστεύουν και να ακολουθούν τις οδηγίες του. Δεν το έχει πετύχει και αυτό σαφώς μετράει σε όλη τη χρονιά».

Όσον αφορά το θέμα του αρχηγού, υπογράμμισε: «Για τον Βιεϊρίνια, θα ήταν δύσκολο να μην μείνει το 20μερο. Τώρα το θέμα είναι τι θα γίνει στο μέλλον. Υπάρχει μία παρεξήγηση, ένας εγωισμός στη μέση. Το χρονικό διάστημα που πέρασε και κυρίως αυτή η αλλαγή της ΠΑΕ και είναι ο άτυχος ο Βιεϊρίνια. Άλλα τα δεδομένα την περσινή σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα και έκανε τα… χατίρια του Μπίσεσβαρ και του Βαρέλα, και τώρα ο Βιεϊρίνια πέφτει τη στιγμή που αλλάζει πολιτική η διοίκηση».

Καταλήγοντας, για το θέμα των ανανεώσεων ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε: «Η μία υπόθεση είναι στο χέρι του Μαουρίσιο, αν βρει καλύτερο συμβόλαιο, και θα αντικατασταθεί από κάποιος προπονητή, στο πλαίσιο της ανανέωσης της μεσαίας γραμμής. Ο Βιεϊρίνια είναι άλλη υπόθεση, ανεξαρτήτως του στόχου που θα τεθεί για το επόμενο διάστημα. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα, αν θέλεις να πετύχεις κάποια πράγματα χωρίς να έχεις βάσεις. Το αναγνωρίζουν αυτό και δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.