Ads Top

Θέλει Τσιμίκα η Λίβερπουλ για back-up του Ρόμπερτσον!


H Λίβερπουλ θέλει να θωρακίσει την αριστερή της πλευρά και εξετάζει τον Κώστα Τσιμίκα για back-up του Ρόμπερτσον!
Ο Κώστας Τσιμίκας έχει μία εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού που βλέπουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να σταθεί επάξια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Η Νάπολι φλέρταρε έντονα μαζί του για αρκετούς μήνες ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, μία από τις ομάδες που κοιτάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του είναι και η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, Λίβερπουλ.

Και αυτό γιατί οι κόκκινοι αναζητούν έναν αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Άντι Ρόμπερτσον (τα τελευταία χρόνια επωμίζεται το συγκεκριμένο ρόλο για να καλύψει κενά στην κόκκινη άμυνα ο Τζέιμς Μίλνερ), με τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας "Goal.com", Νιλ Τζόουνς, να αναφέρει πως ο μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι στα ραντάρ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

"Αρέσουν στην Λίβερπουλ για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα οι Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς και Λόιντ Κέλι της Μπόρνμουθ, ενώ είναι υπό παρακολούθηση και ο παίκτης του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιμίκας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εν λόγω ρεπόρτερ.


Αυτή τη στιγμή βέβαια, όλα τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν αποχωρήσεις παικτών έχουν μπει στο συρτάρι, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την ρεβάνς με την Γουλβς για τους "16" του Europa League στις 6 Αυγούστου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.