Ads Top

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν ανανεώσεις στα διαρκείας, μείωση έως και 40%! (pic)


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, με τη μείωση των τιμών να φτάνει και στο 40%!
Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα τη νέα σεζόν, αλλά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει τις ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2020-21!
Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα υπάρχει σημαντική μείωση στις τιμές που θα φτάνει και στο 40% , με την διοίκηση των «πρασίνων» να αναφέρει ότι «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει μία νέα προσπάθεια και σε χρειάζεται δίπλα της!»

Και συνέχισε: «Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου και ενίσχυσε την προσπάθεια των δύο μεγάλων αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη. Στάσου στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας! Η περίοδος ανανεώσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20.»

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η σημαντική, αυτή, μείωση δεν αφορά μόνο τις ανανεώσεις, αλλά αφορά και την έκδοση νέων εισιτηρίων διαρκείας!

Συγκεκριμένα η «πράσινη» ΚΑΕ ανέφερε μέσω της Viva ότι «εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας - το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα - να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μείωση ως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων. Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους. Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς.»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.