Ads Top

Ο Βαλμπουενά «μπουγέλωσε» τη μεταφράστρια Μαρίνα Τσαλή που πανηγυρίζει το 13ο της πρωτάθλημα!


Η... παντοτινή μεταφράστρια του Ολυμπιακού, Μαρίνα Tσαλή, πανηγύρισε με όλα τα μέλη των Ερυθρόλευκων το... 13ο της πρωτάθλημα και ο Ματιέ Βαλμπουενά πρωταγωνίστησε στο μπουγέλωμα!
Εχει γιορτάσει πολλά πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό ούσα η μεταφράστρια της ομάδας από τη σεζόν 2004- 2005 η Μαρίνα Τσαλή. Συνολικά 13!
"Περισσότερα έχει πανηγυρίσει μόνο ο Σάββας Θεοδωρίδης" λένε κάποιοι χαριτολογώντας στον Πειραιά!  Με διαφορετικούς προέδρους, παίκτες, προπονητές τα τελευταία 16 χρόνια... 

Απόψε, όμως, ίσως οι πανηγυρισμοί της να... πήραν μεγαλύτερη έκταση, λόγω της απουσίας των ερυθρόλευκων οπαδών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και της εξ΄αυτής εστίασης των φωτογράφων και των δημοσιογράφων στους πανηγυρισμούς των παικτών με το προπονητικό τιμ και τα μέλη του νέου πρωταθλητή Ελλάδας μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1 που κλείδωσε και μαθηματικά (ανεξαρτήτως CAS) την κατάκτηση του 45ου τίτλου.

Αυτοί οι πανηγυρισμοί της... αιώνιας μεταφράστριας του Ολυμπιακού έγραψαν τη δική τους ιστορία, καθώς κυρίως ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και άλλοι παίκτες δεν δίστασαν να «μπουγελώσουν» και τον Πέδρο Μαρτίνς και την Μαρίνα Τσαλή ενώ ήταν "στημένοι" για δηλώσεις στη Nova μετά τη λήξη του αγώνα.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι απολαυστικά:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.