Ads Top

«Στέλνουν» Μιλάνοφ στον ΠΑΟΚ! (vid)


Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκεόργκι Μιλάνοφ, αποκαλύπτουν ΜΜΕ στη Βουλγαρία!Μετά από μια ονειρεμένη χρονιά που συνδυάστηκε από την κατάκτηση του νταμπλ ήρθε μια καταστροφική σεζόν για τον ΠΑΟΚ.
Ο «δικέφαλος του Βορά» αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν διεκδικητής του τίτλου, αλλά με όσα έγιναν με τις αφαιρέσεις βαθμών οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε μέχρι τέλους. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» αποκλείστηκαν από τον τελικό του Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια είχαν συνεχόμενες παρουσίες στον τελικό της διοργάνωσης.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ο μοναδικός στόχος που υπάρχει είναι αυτός της δεύτερης θέσης. Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν και την επόμενη μέρα. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αμπέλ Φερείρα θα είναι στον πάγκο, αν και αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ωστόσο η μεταγραφική λίστα θα πρέπει να υπάρχει για παν ενδεχόμενο.

Φήμες για Μιλάνοφ στην Τούμπα

Tα ΜΜΕ από την Βουλγαρία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό σενάριο, τονίζοντας ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Βίντι, Γκεόργκι Μιλάνοφ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου. Σύμφωνα με τους Βούλγαρους, το συμβόλαιο του Μιλάνοφ με την Βίντι λήγει τον Δεκέμβρη του 2020, ωστόσο ο παίκτης έχει συμφωνήσει να μείνει ελεύθερος από τώρα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη κρούση, ενώ ενδιαφέρον για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, με τον παίκτη να προτιμά την Ευρώπη. O Μιλάνοφ φέτος κατέγραψε 28 συμμετοχές στο ουγγρικό πρωτάθλημα, έχοντας στον ενεργητικό του τρία γκολ και εννιά ασίστ, αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της Βίντι στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι άγνωστος στον ΠΑΟΚ, αφού την περσινή σεζόν τέθηκε αντιμέτωπος με τον Δικέφαλο, φορώντας την φανέλα της Βίντι στην φάση των ομίλων του Europa League, σκοράροντας μάλιστα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Ουγγαρία. Επίσης ο Μιλάνοφ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του κάτι που του δίνει μια παραπάνω εμπειρία.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.