Ads Top

Στοχ: «Ζητώ ξανά συγγνώμη, δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό» (vid)


Ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, για το ξέσπασμα του κατά του Αμπέλ Φερέιρα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από την κάμερα του PAOK TV, για όλη αυτή την αναστάστωση.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, γι' ακόμη μία φορά απολογήθηκε για το ξέσπασμα του, κατά του Πορτογάλου προπονητή, αυτή τη φορά μέσα από την κάμερα του PAOK TV,  τονίζοντας πως σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο  Μίροσλαβ Στοχ, είχε μιλήσει και στους συμπαίκτες τους παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα και εξήγησε σε όλους τι ήθελε να πει μέσω της ανάρτησης που έκανε την Κυριακή (21/6) στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, με νέες του δηλώσεις στο PAOK TV αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα θέλοντας να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση.

«Πρώτα απ΄όλα πρέπει να απολογηθώ στην ομάδα και στον προπονητή. Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό αλλά όλοι ξέρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, η οποία είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Με κατέκλυσαν πολλά συναισθήματα, σκέψεις. Μάλλον, όμως, δεν ήταν η καλύτερη απόφαση να εκφραστώ έτσι. Ζητώ ξανά συγγνώμη γι΄αυτό και ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι. Ό,τι έγινε, έγινε. Ελπίζω να προχωρήσουμε παρακάτω και να πάμε στον τελικό», τόνισε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.