Ads Top

Παγκάκης: «Αυξημένες οι πιθανότητες να μείνει για τα playoffs ο Δώνης»


Ο Νίκος Παγκάκης βλέπει αρκετά πιθανό να τελειώσει τη σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης.
Τη στιγμή που αναζητείται ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν, ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει αυξημένες πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα playoffs.

«Υπήρξε ενόχληση από την δημοσιοποίηση της επιστολής, αλλά έχει εκτονωθεί η κατάσταση και νομίζω πως είναι αυξημένες οι πιθανότητες να βρεθεί μια χρυσή τομή και να πάει με τον Δώνη ως το τέλος των playoffs η ομάδα», τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για την διάδοχη κατάσταση; «Ο Ρόκα έχει ζητήσει από κάποιους προπονητές να του στείλουν ένα πλάνο για το πώς οραματίζονται τον Παναθηναϊκό και η διοίκηση θα κρίνει. Ο Παούνοβιτς και ο Πογιάτος είναι υποψήφιοι. Διακαής πόθος του Ρόκα ήταν ο Ιραόλα, αλλά το βλέπω δύσκολο να προχωρήσει γιατί με τα play offs της Segunda Division θα πάει πίσω το θέμα. Ακόμη είναι ανοιχτό το ζήτημα προπονητή».

Σχετικά με τον Ισπανό εξτρέμ Αϊτόρ, είπε: «Η Μπεσίκτας είναι μεγάλος ανταγωνιστής για τον Αϊτόρ. Έχει ανεβάσει την πρότασή της, αλλά η κατάσταση στην Τουρκία προβληματίζει τον ποδοσφαιριστή. Ο Ρόκα έχει κάνει επαφές μαζί του και το παλεύει».

Παράλληλα κοιτάζουν και για τερματοφύλακα. «Έχει τεθεί υπόψη ο 32χρονος Πολωνός Ράφαελ Γκίκιεβιτς, που μένει ελεύθερος από την Ουνιόν Βερολίνου. Είναι εξαιρετική περίπτωση, αλλά λίγο ακριβός. Αν αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ, υπάρχει περίπτωση να δοθεί κάποιος από τους μικρότερους δανεικός».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.