Ads Top

Μεταξύ Πογιάτος και Παούνοβιτς η τελική επιλογή προπονητή!


Ο Ντάνι Πογιάτος ή ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι οι επικρατέστεροι για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Σε κούρσα για δύο (χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη στην πορεία) εξελίσσεται πλέον η αναζήτηση του επόμενου προπονητή στον Παναθηναϊκό.
Μετά τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος είναι εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, εσχάτως έχει κερδίσει πολλούς πόντους και η περίπτωση του Βέλικο Παούνοβιτς, που αποκάλυψε χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Με τα τωρινά δεδομένα η επιλογή θα γίνει μεταξύ των δύο, που έχουν υπέρ και κατά. Ο μεν Ισπανός είναι η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα, αλλά η Ρεάλ θα ήθελε να τον διατηρήσει στην Κ19 εκτιμώντας την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει.

Φυσικά η απόφαση ανήκει στον ίδιο και σίγουρα το ενδιαφέρον να δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Ο δε Σέρβος είναι ελεύθερος από το Νοέμβριο, αλλά είναι μια επιλογή γνωστή στη διοίκηση, καθώς «έπαιζε» δυνατά και το 2015, προτού προσληφθεί ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου τον βρήκε η καραντίνα. Είναι λίγο πιο ακριβή περίπτωση από τον Πογιάτος, αλλά το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται από κάποια ομάδα καθιστά πιο εύκολη την πρόσληψή του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.