Ads Top

Η «απάντηση» του Κατσικάρη



Γράφει ο Ι. Ψαράκης

Παίξε και εσύ το 40super hot slot

Τα όσα έλαβαν χώρα χθες στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια και τον Φώτη Κατσικάρη αν μη τι άλλο δεν τα συναντάμε συχνά. Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρω ότι ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας δήλωσε σε εφημερίδα πως αν χάσει σήμερα η ομάδα των νησιών από τη Βαλένθια, που θα σημάνει αποκλεισμό της Γκραν Κανάρια από τα ημιτελικά δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του Έλληνα τεχνικού για την επόμενη σεζόν, ενώ αν νικήσει -που θα σημαίνει πρόκριση της Γκραν Κανάρια στα ημιτελικά- θα μείνει.

Ο Κατσικάρης χαρακτήρισε απίστευτη την απόφαση και ουσιαστικά έκανε λόγο για… εκβιασμό, υποσχόμενος να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο με τους παίκτες του. Θεωρώντας πως όλο αυτό θα συσπειρώσει τους παίκτες θα ποντάρω στον άσο με χάντικαπ 6,5 πόντων στη Βαλένθια στην πολύ καλή απόδοση του 2.00.

Δεύτερη επιλογή από τον πρώτο τελικό στη Γερμανία. Η Άλμπα είναι φυσικά το φαβορί αλλά η Λούντβιχσμπουργκ παίζει χωρίς άγχος, έχοντας υπερβεί τις προσδοκίες και με ηθικό στα ύψη. Πιστεύω ότι θα το παλέψει το πρώτο από τα δύο ματς (δεύτερος τελικός την Κυριακή). Διπλό με χάντικαπ 8,5 πόντων στο 1.86.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.