Ads Top

Μπακογιάννης για Παναθηναϊκό: «Θα χαρούν οι οπαδοί στο τέλος του καλοκαιριού»


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης γι' ακόμα μια φορά σχολίασε πως μέσα στο καλοκαίρι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν νέα για το γηπεδικό ζήτημα και... θα χαρούν.  
Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9,84» φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη που δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.
«Είναι ένα όνειρο πολλών - πολλών ετών. Θα περίμενε κανείς ο Δήμαρχος να βγει και να κάνει μια εξαγγελία. Αυτό είναι η λογική του πυροτεχνήματος. Εγώ, λοιπόν, έχω επιλέξει να πειθαρχήσω. Εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας δέσει τρία πράγματα. Πρώτον, το σχέδιο, δεύτερον τις πηγές χρηματοδότησης και τρίτον το χρονοδιάγραμμα. Θα μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα σε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες τι θα γίνει και πότε θα γίνει. Έχουμε δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις ανακοινώσεις ως το τέλος του καλοκαιριού. Είναι για μένα μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα το κάνω», είπε αρχικά, ενώ, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι όσα ανέφερε εκείνος αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε: 

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στην συνολική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος να δείξω αυτό τον σεβασμό, όχι μόνο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών που έχουν προσφέρει τόσα σε αυτή την ομάδα, είναι έμπρακτος. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου όταν γίνουν ανακοινώσεις, να είναι τέτοιες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.