Ads Top

Θεοδωρίδης: «Στεναχωριέμαι για την κατάντια του ΠΑΟΚ»


Ο Σάββας Θεοδωρίδης στάθηκε στο 0-1 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στους στόχους των Πειραιωτών αλλά και στην κατάσταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο Θεοδωρίδης επισήμανε σχετικά: «Αυτή τη μεγάλη νίκη την αφιερώνουμε στα 5,5 εκατομμύρια φιλάθλους μας για να δουν πόσο μετράει η ομάδα μας, πόσο ένδοξη είναι, τι έχει γράψει στην ιστορία, που ήρθε εδώ μέσα και κατατρόπωσε έστω και με 1-0 γιατί είναι ακόμα αρχή. Δεν έχουμε παράπονο από τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ. Πρέπει να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Δε δημιουργήθηκε το παραμικρό. Η αστυνομική δύναμη ήταν καταπληκτική και μέσα στο γήπεδο και παντού.

Αλλά δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου, το λέω ειλικρινά, να δω έτσι τον ΠΑΟΚ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για την κατάντια του ΠΑΟΚ. Είναι τρομακτική η καθίζηση αυτής της ομάδας. Βρίζουν, φωνάζουν για την ομάδα. Δεν υπάρχει ομάδα. Δεν έχω ξανά δει τέτοιον ΠΑΟΚ στη ζωή μου.

Ξέρετε όποτε έρχομαι εδώ κερδίζουμε στο 90% τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούν και να αφήσουν τα πράγματα για τα οποία τρέχουν αλλά δεν αποδεικνύονται. Να κοιτάξουν το μέλλον της ομάδας και τους φιλάθλους. Με το να βγαίνουν οι δημοσιογράφοι να βρίζουν και πρώτα εμένα, αλλά δε με ενδιαφέρει, είναι ότι χειρότερο. Εύχομαι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά γιατί ο ΠΑΟΚ θα πάθει μεγάλη καθίζηση μετά απ’ αυτό που είδα σήμερα. Δεν ξέρω ποιοι έχουν ανακατευτεί και έχει γίνει μπάχαλο.

Και θέλω να ξέρουν όλοι οι Ολυμπιακοί ότι είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό. Δε λέμε τίποτα για πρωταθλήματα και τέτοια ακόμα. Να είναι σίγουροι ότι θα παίξουμε φοβερή μπάλα, έχουμε μεγάλες βλέψεις και φιλοδοξίες και για το πρωτάθλημα και για την Ευρώπη. Έχω πάρει τα πάντα με τον Ολυμπιακό εκτός από την Ευρώπη.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στα 5,5 εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού που τους θέλω όσο ποτέ να είναι κοντά στην ομάδα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.