Ads Top

«Στον αέρα» Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ!


Ο μήνας έχει 29 και αύριο 30 λήγουν τα συμβόλαια του Βιεϊρίνια και του Μαουρίσιο! Θα είναι οι δύο έμπειροι παίκτες διαθέσιμοι για τον ΠΑΟΚ από την Τετάρτη 1η Ιουλίου;
Το θέμα είναι σοβαρό για τον ΠΑΟΚ και έχει δύο διαστάσεις.

Η πρώτη σχετίζεται με το τέλος της σεζόν και τα έξι ματς που απέμειναν μέχρι τις 20 Ιουλίου. Το δεύτερο σχετίζεται με το μέλλον και την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές.

Το πώς και το γιατί οι δύο υποθέσεις έφθασαν μέχρι τις 29 Ιουνίου και δεν έχουν ξεκαθαρίσει, είναι ένα θέμα που θα αναλυθεί αργότερα. Το ζήτημα είναι... τώρα τι γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ όσον αφορά το πρώτο κομμάτι της επέκτασης συμβολαίου για 20 ημέρες είναι φυσικά θετικός και θέλει τους δύο παίκτες. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα απουσιών, που άλλες δύο αυτό το διάστημα θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Γι' αυτό λοιπόν έχουν γίνει προτάσεις και στους δύο ώστε να παραμείνουν μέχρι τις 20 Ιουλίου και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ. Αυτό το ζήτημα πρέπει και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα αφού οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Από εκεί και πέρα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες συμφωνίας και για την επόμενη χρονιά. Κι αν για τον Μαουρίσιο υπάρχει μία λογική για το ότι φθάσαμε τέλη Ιουνίου και το θέμα παραμένει ανοικτό, για τον Βιεϊρίνια κανείς δεν περίμενε να φθάσουμε εδώ και να παραμένουν όλα ανοικτά, αφού ομάδα και παίκτης δεν τα έχουν βρει ακόμη για το επόμενο συμβόλαιο. Πώς και γιατί είναι μία άλλη ιστορία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.