Ads Top

Παίρνει τα… μέτρα του με Τζόλη ο ΠΑΟΚ!


Το παρασκήνιο για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού χαφ στον «Δικέφαλο του Βορρά».
«Δυνατά» έχει μπει στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα το όνομα του Χρήστου Τζόλη.
Ο νεαρός χαφ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που πήρε από τον Αμπέλ Φερέιρα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της φίλαθλης Ελλάδας.

Πριν από περίπου μισό χρόνο ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε επιβραβεύσει με το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο τον νεαρό παίκτη που αναδείχθηκε από την ομάδα Νέων του Πάμπλο Γκαρσία. Τότε ο 18χρονος σήμερα φορ είχε υπογράψει μέχρι το 2022 με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 60.000 ευρώ. Μάλιστα, έχει τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς που φτάνει το 1,7 εκατ. ευρώ.

Όμως επειδή είναι ένα ποσό που κάποια ομάδα του εξωτερικού μπορεί να δώσει με μεγάλη ευκαιρία, οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την εκ νέου επιβράβευση του ταλαντούχου παίκτη.

Δεν θα αργήσει, δηλαδή, η στιγμή να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει με καλύτερες αποδοχές και φυσικά μεγαλύτερη οψιόν αγοράς για τους πιθανούς «μνηστήρες» του.

Μάλιστα, λέγεται ότι τον Τζόλη παρακολουθεί ήδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία αρέσκεται να βρίσκει ταλεντάκια (όπως και κάθε ομάδα του εξωτερικού) για να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.