Ads Top

Ελ Αραμπί: «Νωρίς για μεταγραφικά σενάρια, προέχει ο τίτλος και η πρόκριση επί της Γουλβς»


Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Γιουσέφ Ελ Αραμπί κράτησε και αυτός χαμηλούς τόνους όπως και ο Μάρτινς, ενώ σε ερώτηση για μεταγραφικά σενάρια που τον μπλέκουν, επισήμανε πως προέχει ο τίτλος και η πρόκριση στους «8» του Europa League.
Ο Μαροκινός δεν σταματά να σκοράρει, φτάνοντας με το τέρμα απέναντι στην ΑΕΚ τα 20 στο πρωτάθλημα και συνέβαλε στο να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-1 και να φτάσει στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Στις δηλώσεις του πάντως ο Ελ Αραμπί κράτησε χαμηλούς τόνους όπως και ο Μαρτίνς και δεν μίλησε για τίτλο.

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για την κραυγή στο γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένας πανηγυρισμός γιατί χάρηκα πολύ για το γκολ που πέτυχα γιατί φτάσαμε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και πήραμε σημαντικές νίκες»

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ένας επιθετικός πρέπει να βάζει γκολ και να βοηθάει την ομάδα του να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ μου και κυρίως που κερδίζει η ομάδα μου και έχω επιθυμία να βάλω περισσότερα».

Για την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό: «Στην προπόνηση δουλεύουμε και στον αγώνα γίνεται πράξη. Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου αλλά βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Υπήρξε και η ασίστ για να μπει όπως σε κάθε γκολ».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που μπλέκουν το όνομά του: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και να περάσουμε στην επόμενη φάση στο Europa League. Είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφικά σενάρια, αυτή την στιγμή θέλω να συνεχίσω».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.