Ads Top

Πάλι εκτός Βιεϊρίνια-Πέλκας – Μέσα ο Λημνιός!


Χωρίς τους δύο αρχηγούς του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Εκτός, επίσης, έμεινε ο ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά και οι τραυματίες Ζαμπά, Κρέσπο, Αουγκούστο, όπως κι ο Μίσιτς.

Η ανακοίνωση:

«Τρεις μέρες. Τόσο ήταν το χρονικό διάστημα που είχε ο ΠΑΟΚ για ν’ αφήσει πίσω του το Κύπελλο Ελλάδας και να συγκεντρωθεί στα Play Offs της Super League και την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Επόμενος αντίπαλος ο Άρης που επίσης προέρχεται από έναν – επώδυνο όπως εξελίχθηκε – αποκλεισμό και θέλει να βγάλει αντίδραση σ’ ένα ματς που πάντα είναι ειδικού χαρακτήρα και κρύβει ιδιαιτερότητες. Ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χρειάζεται μόνο τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αφού έχει ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Ο Δημήτρης Πέλκας κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και τέθηκαν νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής (28.06). Εκτός είναι κι ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί και οι τραυματίες Ζαμπά, Κρέσπο, Αουγκούστο, όπως κι ο Μίσιτς.

Η τελευταία προπόνηση, όπως πάντα, ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της, ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 19 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.