Ads Top

Μαρτίνς: «Θέλουμε να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα»


Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο πρώτο και το χειρότερο δεύτερο ημίχρονο φέτος, στάθηκε στη συλλογική δουλειά που γίνεται φέτος και έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Φορτούνη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στη NOVA:

Για το ότι η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα: «Ακόμη δεν είμαστε πρωταθλητές, αφού εκκρεμούν κάποιες αποφάσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να κερδίζουμε. Θέλουμε να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα παρουσιάζει ένα υπέροχο πρόσωπο».

Για το πολύ καλό πρώτο μέρος από πλευράς Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ημίχρονο δεν είναι πάντα το καλό μας ημίχρονο. Κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Σήμερα κάναμε όντως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο μας, αλλά ίσως κάναμε και το χειρότερο δεύτερο».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Είναι συλλογική δουλειά. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή χρονιά. Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, καλά παιχνίδια και δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε έναν μόνο παίκτη. Η πραγματική διαφορά είναι ο Κώστας Φορτούνης, όπου παρουσιάζει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο».

Για την απόδοση του Κώστα Φορτούνη: «Γνωρίζουμε τον Φορτούνη και τις δυνατότητές του και περιμένουμε να δούμε και πάλι την ποιότητά του».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.