Ads Top

«Ο Ερυθρός Αστέρας θα αποδεχτεί την πρόταση του Άρη για Γκαρσία»


Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας από τη Σερβία, ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, με την ομάδα της γειτονικής χώρας να είναι έτοιμη να την αποδεχτεί.
Η επίσκεψη του Ματέο Γκαρσία τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη αλλά και η παρουσία του στο «Κλ. Βικελίδης» για τους αγώνες του Άρη με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, «φούντωσαν» τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κίτρινους», με την Σέρβικη ιστοσελίδα telegraf, να ρίχνει περισσότερο λάδι στη... φωτιά.
Σύμφωνα με το Σέρβικο telegraf λοιπό, «πηγή μέσα από τον Ερυθρό Αστέρα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν δύο επίσημες προτάσεις για παίκτες, μία εκ των οποίων είναι από τον Άρη για τον Ματέο Γκαρσία (η άλλη είναι από τον Γιόβανσιτς από τα ΗΑΕ), με την προσφορά να είναι στο 1.500.000 ευρώ».

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος άνθρωπος, ανέφερε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα την κάνει αποδεκτή και ο νεαρός επιθετικός θα επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.