Ads Top

Ο «εκλεκτός» για αντι-Καμαρά στον Ολυμπιακό!


Ανήκει σε κορυφαία ομάδα που τον απέκτησε με 12 εκατ. ευρώ - Πού ποντάρουν ο Ολυμπιακός για να κάνει το μεγάλο deal!
Στον Ολυμπιακό περιμένουν μεγάλη πρόταση για τον Μαντί Καμαρά και γι' αυτό ήδη έχουν αρχίσει να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.
Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε τσεκάρει την περίπτωση του Μοχάμεντ Ελνενί. Είναι επίσης αλήθεια πως το στάτους του διεθνή Αιγύπτιου μέσου δεν επέτρεψε κάτι περισσότερο από... ματιές και τσεκάρισμα.

Είναι δεδομένο πως οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο πώλησης του Μαντί Καμαρά. Είναι προφανές ότι ο Ελνενί θα βρίσκεται, ξανά, υπό διαφορετικό πρίσμα -δεδομένων και των όσων εκατομμυρίων αναμένονται από την πώληση του Καμαρά- στις υπό σοβαρή εξέταση περιπτώσεις.
Η αλήθεια όμως είναι μάλλον πιο σύνθετη. Ο Αιγύπτιος αγωνίστηκε φέτος δανεικός από την Άρσεναλ στην Μπεσίκτας, η οποία κάλυψε τα 2,5 εκατ. ευρώ από τα 2,9 των ετήσιων απολαβών του στους "κανονιέρηδες". Υπήρχε μια τυπική option αγοράς του, ύψους 18 εκατ. ευρώ, από τους "μαύρους αετούς", εξυπακούεται πως δεν τέθηκε πότε ζήτημα να εξασκηθεί.

Ίσα ίσα μάλιστα που τέθηκε ζήτημα δικαστικής διαμάχης του Ελνενί με την Μπεσίκτας, αφού δεν είχαν καταβληθεί στον 27χρονο Αιγύπτιο χρήματα από τον Ιανουάριο και στην προσπάθεια του τουρκικού συλλόγου να απαλλαγεί από το υπόλοιπο του συμβολαίου δεν...πληρώνονταν. Ο Ελνενί αποφάσισε να καταγγείλει την Μπεσίκτας στη ΦΙΦΑ, φάνηκε να δημιουργείται μια μίνι κρίση, τα χειρότερα ξεπεράστηκαν κανείς όμως, ακόμη και τώρα, τελευταία μέρα του Ιουνίου, δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως ο Αιγύπτιος θα παραμείνει στην Πόλη ως το τέλος της σεζόν.

Δεδομένα δεν θα βρίσκεται εκεί και μετά το τέλος της. Δεδομένα, δεν θα παραμείνει και στην Αρσεναλ. Εχει όμως δύο χρόνια συμβολαίου ακόμη με τους "κανονιέρηδες", που θα του αποφέρουν 5,8 εκατ. ευρώ. Πολλά χρήματα κοινώς για να τα απαρνηθεί, ενώ και τα 12,5 εκατ. ευρώ που πλήρωσαν οι Λονδρέζοι για να τον αποκτήσουν, είναι σεβαστή επένδυση για να την πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων χωρίς να προσπαθήσουν τουλάχιστον να πάρουν πίσω κάποιο μέρος της.

Νούμερα βάσει των οποίων εύκολα διαπιστώνεται πως δεν αφήνουν περιθώριο να... μπει καμία ελληνική ομάδα σε στάτους διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή, ούτε καν από τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως ορισμένες χαραμάδες που αφήνουν περιθώρια. Πρώτη και κύρια η συνεργασία του Ελνενί με κορυφαία αγγλική εταιρεία μάνατζμεντ, με την οποία οι "ερυθρόλευκοι" -και μέσω της Νότιγχαμ- έχουν εξαιρετική σχέση.

Δεύτερον, οι επίσης εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ. Δύσκολα θα βρουν οι Λονδρέζοι τα χρήματα που θα ήθελαν, σε ώρα... απογοήτευσης (αν και εφόσον αυτή έρθει), η εναλλακτική του Πειραιά και ενός -για παράδειγμα- δανεισμού του Αιγύπτιου με αμοιβαία συμμετοχή στην κάλυψη των απολαβών του είναι ένα ενδεχόμενο που θα μπορούσαν, αργότερα στο καλοκαίρι, να εξετάσουν.

Ένα ενδεχόμενο όμως και πολύ, μα πολύ αργότερα στο καλοκαίρι...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.