Ads Top

Σιμάνσκι: Η ΑΕΚ αγόρασε το 85% του πιο ακριβά από την αρχική συμφωνία!


Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Αχμάτ Γκρόζνι για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντάμιαν Σιμάνσκι, o οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας.
Ντάμιαν Σιμάνσκι: Το deal αγοράς του από την Γκρόσνι!

Όπως αναφέρει το enwsi.gr, το deal ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και στη ρωσική ομάδα έκλεισε στο 1,3 εκατ. ευρώ! Το ποσό αυτό θα δοθεί σε δύο δόσεις.

Η πρώτη τον Αύγουστο και η επόμενη τον Μάρτιο του 2021. Για να καλυφθεί το ποσό που υπολείπεται μέχρι το ποσό της οψιόν που είχε συμφωνηθεί, η ΑΕΚ συναίνεσε στο να αφήσει ποσοστό μεταπώλησης στην Αχμάτ Γκρόσνι ύψους 15% και παράλληλα να της δώσει ένα bonus σε περίπτωση εισόδου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η αρχική συμφωνία των δύο ομάδων, η όψιον αγοράς που υπήρχε στον δανεισμό του Σιμάνσκι ήταν 1.5 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να...καταφέρνει να σπάσει το ποσό σε 2 δόσεις αλλά και να το χαμηλώσει σε 1.3. εκατ. ευρώ αγοράζοντας όμως το 85% του παίκτη, δίνοντας στην Αχμάτ Γκρόσνι το 15% της μεταπώλησης του παίκτη αλλά και bonus εισόδου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κάτι που σημαίνει πως για 200 χιλιάδες...σκόντο η Ένωση αγοράζει το 85% του Σιμάνσκι και μια πιθανή πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα σημαίνει πως το...85% του Σιμάνσκι θα κοστίσει περισσότερο από το 100% του παίκτη με την αρχική συμφωνία.. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.