Ads Top

Ο Σλούκας, η επιστροφή στην Α1 και ο Λαρεντζάκης!


Οι εξελίξεις στη Φενέρ, πώς επηρεάζουν τον Ολυμπιακό και τι θα γίνει με κατηγορία και Έλληνες.
Σλούκα ακούνε και Σλούκα δεν βλέπουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που περιμένουν με τρελή αγωνία την επιστροφή στο ΣΕΦ του διεθνούς γκαρντ.
Πρέπει, όμως, να κάνουν υπομονή, καθώς δύσκολα θα γίνει κάτι πριν λύσει το θέμα του προπονητή η Φενέρ, στην οποία και ανήκει ο παίκτης.

Οι Ολυμπιακοί έχουν τρελαθεί με το ενδεχόμενο παραμονής του Σλούκα στη Φενέρ. Ακούνε ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση και είναι στα κάγκελα. Ακούνε και ότι θα πάει ο Γιασικεβίτσιους στους Τούρκους και πιστεύουν ότι ο Λιθουανός θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Σλούκα.

Οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για τον διεθνή γκαρντ και ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει δικός τους. Εχουν συμφωνήσει μαζί του κι αυτό που απομένει είναι η λύση της συνεργασίας με τη Φενέρ. Ο Σλούκας το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει με τίποτα να μείνει στην Τουρκία.

Αν κλείσει και αυτό το θέμα, κλείνει και το ρόστερ για την επόμενη χρονιά. Κάποια αλλαγή θα υπάρξει αν ο Ολυμπιακός συμμετάσχει στην Α1, κάτι που τώρα είναι στον αέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και γι' αυτό δεν κάνουν ιδιαίτερες ενέργειες για να στελεχώσουν ομάδα για την Α2.

Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στην Α1, τότε δύσκολα θα μείνουν στο ΣΕΦ ο Κόνιαρης μαζί με τον Λαρεντζάκη. Ενας από τους δύο θα πάει κάπου δανεικός, αφού σε αυτή την περίπτωση, το ρόστερ θα είναι μεγάλο για μία μόλις διοργάνωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.