Ads Top

Νέο 10άρι στον Ολυμπιακό: «Σουλούπι Βαλμπουενά, στιλ Φορτούνη»


«Σε ένα χρόνο πιστεύω ότι αυτός ο παίκτης θα παίζει βασικός στον Ολυμπιακό».
Στον Ολυμπιακό μπορεί να διαθέτουν δύο δεκάρια πρώτης κλάσης, ωστόσο φαίνεται ότι από πίσω υπάρχει... νέο αίμα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ιωάννη Κωστή με δηλώσεις του ο Στάικος Βεργέτης, καθώς ήταν προπονητής του πριν από μερικά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα, στην Κύπρο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε όλα τα αγωνιστικά στοιχεία του, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να μείνει για μια προπαρασκευαστική σεζόν στον Ολυμπιακό και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο μπορεί να γίνει παίκτης που θα λογίζεται για τη βασική 11άδα της ομάδας. 

"Έλεγχος της μπάλας και κάθετες - Είναι 10άρι - Θάρρος, θράσος, τολμηρός"

"Από την περίοδο 2016-17 που είχα βρεθεί στην Κύπρο και έχοντας στραμμένο το βλέμμα μου στις αναπτυξιακές ηλικίες, στις ακαδημίες δηλαδή, διέκρινα αμέσως στην τότε Κ16 - Κ17 της Νέας Σαλαμίνας το ταλέντο που έχει αυτό το παιδί. Τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι ο πολύ καλός έλεγχος της μπάλας, η πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, η αντίληψη του χώρου που είναι τέτοια ώστε να του δίνει τη δυνατότητα να περνάει πολλές κάθετες πάσες για τους συμπαίκτες του και έφεση στο σκοράρισμα. Ένα χαρακτηριστικό "10άρι" που στο 4-2-3-1 που παίζει ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει θέση ως "10άρι". Ως χαρακτήρας ήταν καλός και με σεβασμό και θυμάμαι ότι σε κάποιες προπονήσεις που τον είχα πάρει στη μεγάλη ομάδα, είχε θράσος, θάρρος, ήταν τολμηρός δεν ήταν φοβισμένος. Μας είχε κάνει πολύ εντύπωση", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Σ. Βεργέτης. 

"Μια σεζόν με προπονήσεις - Μετά την πρώτη σεζόν στην 11άδα - Στόχος να..."

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα έρθει στην Ελλάδα για την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Πιστεύετε ότι μπορεί να βρει θέση στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου;

"Το γεγονός ότι πηγαίνει σε ομάδα με αυξανόμενο ανταγωνισμό, μειώνει τις πιθανότητες για να παραμείνει. Αλλά αν στον Ολυμπιακό τον πιστέψουν και του δώσουν χώρο, είναι ζήτημα χρόνου να κερδίσει μια θέση στην ομάδα".  

Μπορεί κάποια στιγμή, έχω μακροπρόθεσμα να γίνει βασικό εργαλείο στη μηχανή του Ολυμπιακού;

"Σε πρώτη φάση ο στόχος είναι να παραμείνει στην ομάδα, να βγάλει όλη την προετοιμασία φέτος, να μείνει όλη τη σεζόν στον ανταγωνισμό των προπονήσεων του Ολυμπιακού, και θεωρώ ότι μετά την πρώτη σεζόν θα είναι σε θέση να παίξει κανονικά στην 11άδα του Ολυμπιακού".



"Σουλούπι Βαλμπουενά, στιλ Φορτούνη - Παίζει στα πλάγια και εσωτερικός μέσος"

Για να γίνει περισσότερο κατανοητή η εικόνα του, ποιον θα λέγαμε ότι θυμίζει από τους νυν παίκτες του Ολυμπιακού;  

"Σωματοδομικά θυμίζει τον Βαλμπουενά, σαν στιλ παιχνιδιού όμως θυμίζει τον Φορτούνη. Μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις και στα πλάγια, και σε τριάδα να είναι εσωτερικός μέσος μπροστά από τον αμυντικό χαφ. Αλλά η πρωταρχική θέση του είναι στη θέση Νο 10. Με την ευκαιρία να του ευχηθώ καλή επιτυχία, να έχει υγεία και επιτυχίες". 

Τέλος, πειτε μας δυο λόγια για τα δικά σας νέα; 

"Περιμένουμε στη Νίκη Βόλου την αναδιάρθρωση για να δούμε πού θα παίξουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα, δεν έχω κλείσει για την επόμενη χρονιά, αλλά υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.