Ads Top

Περιμένει 100 εκατ. ευρώ ο Γκατούζο για να «χρυσώσει» τον Ολυμπιακό!


Ποιος είναι ο Έλληνας άσος για τον οποίο ο Ιταλός τεχνικός δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο!
Ούτε για... καψούρα να μιλάγαμε! Δεν πάνε να γράφουν τα ιταλικά media πως η Νάπoλι εξετάζει άλλες εναλλακτικές, πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λέγκια για το νέο παιδί-θαύμα του πολωνικού ποδοσφαίρου, τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, το μυαλό του Τζεναρό Γκατούζο όμως είναι κολλημένο!

Τόσο που ούτε καν τη συμφωνημένη, τριετή (έναντι 5 εκατ. ευρώ συνολικά) επέκταση του συμβολαίου του με τη Νάπoλι δεν υπογράφει αν δεν πάρει τις εγγυήσεις που θέλει τόσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των "παρτενοπέι" για την επόμενη σεζόν, αλλά κυρίως, για τις επιλογές που θα τον προσωποποιούν. Και για τη θέση του αριστερού μπακ, ο "Ρίνο" δεν έχει μάτια γι’ άλλον εκτός του Κώστα Τσιμίκα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά media λοιπόν ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεκάθαρη προτίμηση για τον Ελληνα διεθνή, επιβεβαιώνοντας αυτό που καιρό τώρα το sportdog μεταφέρει πως ουσιαστικά, η ομάδα που ήταν, είναι και πιθανότατα θα παραμείνει πιο "ζεστή" για τον Τσιμίκα είναι η Νάπoλι.

Κι αυτό παρότι οι Ναπολιτάνοι δεν έχουν "εμφανιστεί" στον Ολυμπιακό από το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όταν και έκαναν την τελευταία τους κρούση για ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε (σε φιξ απολαβές για τους "ερυθρόλευκους") τα 12 εκατ. ευρώ.

Δεν έφταναν τότε, προφανώς δεν φτάνουν ούτε και τώρα. Θεωρείται σίγουρο πως το έχουν... εμπεδώσει αυτό οι "παρτενοπέι", όπως και επίσης, δεν πρόκειται να φτάσουν ούτε και τώρα στα επίπεδα των +20 εκατ. ευρώ που έχει ορίσει ο Ολυμπιακός ως μίνιμουμ αξιώσεις για να συζητήσει την παραχώρηση του "Τσίμι".

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί σε κάθε περίπτωση είναι πως τη δεδομένη στιγμή στη Νάπολι αυτό που ζητάνε είναι ρευστό ώστε να χρηματοδοτηθούν οι αγορές τους. Κι αυτό θα δοθεί από πωλήσεις, με την πλέον επικερδή να εκτιμάται πως θα είναι αυτή του Καλιλού Κουλιμπαλί, του Αφρικανού στόπερ, ο οποίος φεύγει από το "Σαν Πάολο" με τη Νάπoλι να προσδοκά αντίτιμο 100 εκατ. ευρώ.
Έτσι θα ισοσκελιστεί η εκτιμώμενη ζημιά λόγω πανδημίας και πρακτικά, όπως προαναφέρθηκε, θα καλυφθούν οι μεταγραφικές κινήσεις του ιταλικού συλλόγου. Μέχρι λοιπόν την πώληση του Κουλιμπαλί, μικρό -ουσιαστικό- καλάθι για να επισημοποιηθεί εκ νέου το ενδιαφέρον της Νάπoλι για τον Τσιμίκα. Κάτι που, χρονικά, βολεύει και τον Ολυμπιακό, να μετατεθεί δηλαδή η πώληση του "Τσίμι" αργότερα, στο τέλος του καλοκαιριού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.