Ads Top

Θέλει Γκραντέλ ο Ολυμπιακός! (vids)


Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιβοριανό εξτρέμ!
Δεν είναι της… παρούσης. Και δεν θα είναι ως ότου η σεζόν ολοκληρωθεί. Διότι ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει και τις σκέψεις και τους στόχους του. Προηγείται ο τελευταίος χορός.
Οι μάχες για τους εγχώριους τίτλους και βέβαια το δικαίωμα στο όνειρο της Ευρώπης.

Τα υπόλοιπα ακολουθούν. Ανάμεσα τους φυσικά και τα μεταγραφικά.

Όπως και να έχει όμως μοιάζει ουτοπικό να πιστεύει κανείς ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν μπει και σε αυτό το μονοπάτι για να κάνουν τη σχετική προεργασία.

Ότι δεν έχουν αποφασίσει τις ανάγκες τους, και κατ επέκταση ότι δεν έχουν ήδη σχηματίσει τις απαραίτητες λίστες επιλογής. Για παίκτες που ήδη τους ενδιαφέρουν και που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το project Ολυμπιακός 2020-21.

Ένας από αυτούς; Ο Μαξ Αλέν Γκραντέλ. Συμπαίκτης –και αρχηγός- του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ. Και ίσως μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις της Γαλλικής αγοράς προσαρμοσμένες στις «ερυθρόλευκες δυνατότητες».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν «κάνω τη διαφορά» winger μετά την πώληση του Ποντένσε στην Γουλβς. Αναζητά στην αγορά έναν ποδοσφαιριστή με υψηλές παραστάσεις που μπορεί να μπει άμεσα στο ρόστερ και να βοηθήσει εξ αρχής για την επόμενη περίοδο. Και φυσικά έχει πάντα τα μάτια του ανοιχτά στην αγαπημένη του (ελέω Μοντέστο και Καρεμπέ) αγορά της Γαλλίας. Εκεί όπου ο υποβιβασμός της Τουλούζ έφερε στο προσκήνιο τον αρχηγό της.

Ο Γκραντέλ στα 33 του χρόνια είναι ένας από εκείνους τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα κάπου τους έχεις δει.

Στην Αγγλία (Λέστερ, Μπόρνμουθ, Λιντς). Στη Γαλλία (Σεντ Ετιέν, Τουλούζ). Σε κάποια μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο (έχει 75 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού). Είναι ένας κλασικός δημιουργός από την πτέρυγα. Με όπλο την καταπληκτική του τεχνική. Και είναι και ένας από τους εξτρέμ εκείνους που έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Το μαρτυρούν οι αριθμοί της καριέρας του: 97 γκολ και 51 ασίστ σε 389 ματς με τους συλλόγους. Ακόμη 12 γκολ με την εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση αυτή είναι ήδη στο τραπέζι του Ολυμπιακού. Προφανώς όχι μόνη της. Είπαμε στη λίστα των επιλογών. Σε εκείνη που έχει ήδη στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητώντας τις επιλογές για το επόμενο ρόστερ. Δεν πρόκειται για μια εύκολη ιστορία. Ο αρχηγός της Τουλούζ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ είναι δεδομένο πως αν βγει στην αγορά θα σπεύσουν μπόλικοι «μνηστήρες». Είναι όμως ένα από εκείνα τα ονόματα που οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν αποφασίσει να παρακολουθήσουν «σοβαρά» στο επόμενο διάστημα. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε τον εν δράσει:










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.