Ads Top

Εξετάζει Καλουλού ο Ολυμπιακός! (vids)


Ο δεξιός μπακ της Αζαξιό βασικός υποψήφιος δεξιός μπακ, εάν δεν βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του Ελαμπντελαουί. 
Οι επαφές με τον Νορβηγό, ο Γκασπάρ που πλησιάζει και ο Μασούρας που επιστρέφει για να μείνει.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα, η Ευρώπη, το Κύπελλο και γενικώς η συνέχιση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Σε αυτό έχει επικεντρωθεί. Αυτό τον αφορά και με αυτό ασχολείται καθημερινά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι οι Ερυθρόλεθυκοι δεν ασχολούνται με άλλα, σοβαρά θέματα. Όπως, φυσικά, οι μεταγραφές.

Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται, για να είναι απολύτως έτοιμοι όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν δράση, με σκοπό να καλύψουν τυχόν αλλαγές στο ρόστερ. Με τη θέση του δεξιού μπακ να βρίσκεται υπό συζήτηση. Προκαλώντας έτσι την κινητοποίηση των Ερυθρόλευκων στη μεταγραφική αγορά.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει απαντήσει θετικά σε καμία από τις προτάσεις που του έκανε ο Ολυμπιακός και μπορεί οι επαφές να συνεχίζονται, αλλά η κατάσταση δεν είναι εύκολη.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ από την άλλη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μείνει στον Πειραιά. Και επειδή θέλει να μείνει και επειδή τον θέλει ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς, αλλά και επειδή δεν τον υπολογίζει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Θα βρεθεί, λοιπόν, η χρυσή τομή, τόσο με τα «Λιοντάρια», όσο και με τον παίκτη. Ολες οι πλευρές αυτό θέλουν και αυτό θα γίνει, αργά ή γρήγορα.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επεκτείνει για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιο του Τοροσίση, με σκοπό να έχει βοηθητικό ρόλο στα αποδυτήρια, αλλά και αγωνιστικά, όπου χρειαστεί. Ενώ παράλληλα δρομολογείται η ευκαιρία στον Γιάννη Μασούρα. Τον 24χρονο δεξιό μπακ που ο Ολυμπιακός απέκτησε προ διετίας από τη Λάρισα και θεωρείται παίκτης με εξαιρετικά στοιχεία. Για αυτόν τον λόγο θα γίνει προσπάθεια να φανεί εάν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εντούτοις, όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται μεταγραφικά. Και σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, έχει κάνει ήδη αναγνωριστική επαφή με τον Ζεντεόν Καλουλού. Τον 22χρονο (29/08/1997) δεξιό μπακ της Αζαξιό, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη Ligue 2 ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ο Καλουλού αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Λιόν. Μάλιστα, έως και το καλοκαίρι του 2019 ανήκε στους «Λιονέ», χωρίς ποτέ να καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, παρότι ήταν ο βασικός στη Λιόν Β’. Το καλοκαίρι η Αζαξιό κατάφερε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, με την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%.

Στην Αζαξιό ο Καλουλού αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα από την Κορσική κατάφερε να μπει στην 3άδα της Ligue 2 και να διεκδικεί μέχρι τέλους την άνοδό της στο Σαμπιονά. Ο 22χρονος εκρηκτικός και πολυτάλαντος μπακ είχε συνολικά 20 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ με την ομάδα του, αλλά η συνεισφορά του ήταν πολύ πιο σημαντική από τους αριθμούς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι μπήκε τρεις φορές στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος στη διάρκεια της σεζόν.



Ο Καλουλού έχει συμβόλαιο με την Αζαξιό έως το καλοκαίρι του 2022 και η περίπτωσή του είναι πιο ακριβή και περίπλοκη από εκείνες των Καμαρά και Σισέ, που επίσης αποκτήθηκαν από την ίδια ομάδα. Εντούτοις, το σίγουρο είναι πως το όνομα του νεαρού μπακ θα «παίξει» πολύ το επόμενο διάστημα, εάν ο Ελαμπντελαουί δεν συνεχίσει στον Πειραιά. Καθώς βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της λίστας. Αν όχι στην υψηλότερη.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Καλουλού έχει δύο αδέρφια που επίσης παίζουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Μεγαλύτερος όλων ο Αλντο Καλουλου, που αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ανήκει στη Σουόνσι και μικρότερος ο Πιέρ Καλουλού, ο οποίος επίσης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λιόν και από φέτος προάχθηκε στην πρώτη ομάδα των Λιονέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΖΕΝΤΕΟΝ ΚΑΛΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.