Ads Top

Υποψήφιος πρόεδρος της Βάσκο Ντα Γκάμα υποσχέθηκε τον Τουρέ (vid)


Ο Γιάγια Τουρέ φαίνεται πως θα μετακομίσει στη Βραζιλία και τη Βάσκο Ντα Γκάμα, αν ο Λέβεν Σιάνο γίνει πρόεδρος της ομάδας.
Ο δικηγόρος, Λέβεν Σιάνο, που έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Βάσκο Ντα Γκάμα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ, σε περίπτωση εκλογής του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Βραζιλία και τη Βάσκο αν ο Βραζιλιάνος δικηγόρος καταφέρει να αναδειχθεί πρόεδρος της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σιάνο ανέβασε βίντεο στο instagram για τους οπαδούς της Βάσκο Ντα Γκάμα και ανέφερε: «Καλώς ήρθες κ. Τουρέ. Σε ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκες το πρότζεκτ μας στη Βάσκο Ντα Γκάμα». Αυτό ενώ προ ημερών ο 37χρονος είχε συνδεθεί έντονα με μια άλλη βραζιλιάνικη ομάδα, τη Μποταφόγκο.

Ο Τουρέ έφυγε από τον Ολυμπιακό το 2018 και ακολούθησε η Qingdao Huanghai από την Κίνα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι με τεράστια επιτυχία και πολλούς τίτλους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.