Ads Top

Μεταγραφή Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ! (vid)


Το… πουλέν του Βλάνταν Ίβιτς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει ο ΠΑΟΚ!
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το τέλος των πλέι οφς αναμένεται να βγει στην αγορά αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και μαζί με το υπάρχον υλικό να δημιουργήσουν την ομάδα που θα μπορέσει να επαναφέρει τον σύλλογο στη κορυφή.
Ο Αμπέλ Φερέιρα και το επιτελείο του σε συνεργασία με τη διοίκηση χτενίζουν την ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά αναζητώντας έμπειρους παίκτες που θα έρθουν έτοιμοι στη Τούμπα για να δώσουν το κάτι παραπάνω. Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι και αυτή του Νιγηριανού, Τσίκο Οφοέντου.

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 28χρονος εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Λουντογκόρετς. Ο Νιγηριανός τη φετινή σεζόν σε 21 συμμετοχές με τους Ισραηλινούς μετρά 9 τέρματα και τρεις ασίστ, με τον προπονητή του, Βλάνταν Ίβιτς να το διατηρεί μόνιμα στα βασικά του πλάνα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα στα εξτρέμ, ωστόσο είναι σαφές πως δεν θα έλεγαν όχι σε μια τέτοιου είδους προσθήκη. Ο Νιγηριανός μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στα φτερά της επίθεσης όσο και στη κορυφή αυτής, συνθήκη που διευκολύνει τα σχέδια του εκάστοτε προπονητή του.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.