Ads Top

Το… άλλο Στοίχημα που εκτοξεύτηκε!


Οι αναβολές στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έφεραν… ανάπτυξη σε άλλα είδη στοιχήματος. Από τα κορυφαία, είναι τα eSports! Δηλαδή οι αγώνες σε πασίγνωστα και αγαπημένα video games! Για να στοιχηματίσετε στα eSports θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας μερικές σημαντικές παραμέτρους. Πάντως, το Betarades.gr τις έχει κατά νου και έχει καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Οι πλέον βασικές είναι φυσικά να δείτε το format των αγώνων, αν πρόκειται δηλαδή για σειρά best of 3, best of 5, ή best of 7, καθώς και να αναλύσετε ενδελεχώς τις αγορές που θα βρείτε πάνω στο eSport της επιλογής σας.

Είναι απαραίτητο φυσικά να ελέγξετε τις κριτικές και τα σχόλια που υπάρχουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε σχετικές ιστοσελίδες ή forum.

Πέραν όμως αυτών των βασικών στοιχείων, που σίγουρα πρέπει να γνωρίζετε και είναι πιο γενικά, αφορούν δηλαδή όλα τα eSports. Διαβάζοντας τον συγκεκριμένο οδηγό, είναι σίγουρο ότι θα είστε σαφώς πιο έτοιμοι από πριν για να μπείτε στη μάχη του στοιχήματος στα eSports.

Στοίχημα στα eSports: Τι να αποφύγετε;

Το στοίχημα στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει αρκετά κοινά με το αθλητικό στοίχημα. Η ομάδα που είναι φαβορί παίρνει πάνω της αρκετά πονταρίσματα, ενώ τα αουτσάιντερ ψάχνουν για την έκπληξη σε μεγάλες αποδόσεις. Σε σχέση όμως με το sports betting, στα eSports τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι πιο απρόβλεπτα, οπότε και τα «ανάποδα» αποτελέσματα κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους. Σε αυτό συμβάλουν βέβαια δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι συνεχώς βγαίνουν και νέα παιχνίδια eSports με τις εξελίξεις να τρέχουν γρήγορα και δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτά. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στις στοιχηματικές που βγάζουν τις αποδόσεις. Οι traders δεν είναι τόσο έμπειροι ακόμη στη συγκεκριμένη αγορά και τα «λάθη» δεν λείπουν από τη μεριά τους. Αυτό φυσικά αφήνει πεδίο στον παίκτη του στοιχήματος να εκμεταλλευτεί αυτά τα λάθη, εφόσον φυσικά έχει τη γνώση να τα αναγνωρίσει.

Αποφύγετε τα φαβορί στα νοκ άουτ

Σε παιχνίδια που είναι νοκ άουτ μην ποντάρετε στα φαβορί. Αναφέραμε και παραπάνω ότι η συμπεριφορά των ομάδων και των παικτών είναι πιο απρόβλεπτη στα eSports σε σχέση με το αθλητικό στοίχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αουτσάιντερ μπορεί να είναι μία σχετικά νέα ομάδα, αλλά στην πραγματικότητα να είναι πολύ καλή. Μην πάρετε το ρίσκο λοιπόν σε ένα και μόνο παιχνίδι.

Οι άγνωστες ομάδες 

Σε συνέχεια του προηγούμενου tip περνάμε λοιπόν στις νέες, τις άγνωστες ομάδες, για τις οποίες δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα. Αν δεν υπάρχει παράδοση, φόρμα, στατιστικά, καλύτερα να μην εμπλακείτε στο να κοντράρετε (ούτε φυσικά και να στηρίξετε) μία τέτοια ομάδα. Στα eSports είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε μία στοιχειώδη πορεία της κάθε ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση είναι σαν να παίρνουμε τυφλό ρίσκο και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται σε μικρή απόδοση, αν παίξουμε στην αντίπαλη πλευρά το φαβορί.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Θα πρέπει πάντα να έχετε το νου σας στις αλλαγές που γίνονται στα ρόστερ των ομάδων. Αυτό αφορά τα ομαδικά eSports όπως τα League of Legends, το DotA 2 & CS: GO. Οι αλλαγές στις ομάδες είναι συχνό φαινόμενο, καθώς οι ομάδες επιθυμούν τη διαρκή βελτίωση, οπότε προσπαθούν να φέρουν συνεχώς νέους δυνατούς παίκτες αντικαθιστώντας τους ασθενέστερους που έχουν στο ρόστερ. Φυσικά υπάρχουν και οι μεταγραφές, αφού είναι συχνό το φαινόμενο ένας παίκτης να πηγαίνει από μία ομάδα σε άλλη.

Στις μεταγραφές θα πρέπει επίσης να προσέξετε τον χρόνο προσαρμογής που θέλει ο παίκτης που έκανε την αλλαγή να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα πονταρίσματα σε ομάδες που έχουν κάνει πρόσφατα αλλαγές στο ρόστερ τους, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους όπως την ξέραμε μέχρι τώρα.

Τύποι στοιχημάτων

Προς το παρόν στα eSports βρίσκουμε κυρίως τις πιο κλασικές επιλογές. Αυτές είναι ο Νικητής της Διοργάνωσης και ο Νικητής του αγώνα. Στη δεύτερη περίπτωση, δηλαδή στην αγορά κάθε αναμέτρησης έχουμε και την επιλογή του χάντικαπ. Τελευταία έχει προστεθεί και το ακριβές σκορ

eSports Νικητής τουρνουά & αγώνα

Το ποντάρισμα στον νικητή του τουρνουά είναι μία καλή επιλογή στα eSports αφού έχετε κάνει πρώτα την αναζήτησή σας και τη μελέτη σας πάνω στη διοργάνωση. Είναι μία πιο ασφαλής προσέγγιση να επιλέξετε την κορυφαία ομάδα και να την παίξετε μακροχρόνια παρά να ρισκάρετε πάνω της σε έναν και μόνο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν θέλετε να ποντάρετε και στον αγώνα, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πρώτες αναμετρήσεις, να βγάλετε πιο εμπεριστατωμένα συμπεράσματα και μετά να ρισκάρετε σε μία αναμέτρηση.

Βέβαια το μακροχρόνιο στοίχημα πάνω στο νικητή του τουρνουά έχει το μειονέκτημα ότι πρέπει να περιμένετε αρκετό καιρό και να δεσμεύσετε τα χρήματά σας. Όπως συμβαίνει σε όλα τα μακροχρόνια πονταρίσματα.

Στον νικητή της αναμέτρησης ποντάρετε ποια ομάδα θα κερδίσει, ενώ το χάντικαπ και το ακριβές σκορ λειτουργούν ακριβώς όπως στο αθλητικό στοίχημα.

Τα ειδικά στοιχήματα

Εσχάτως έχουν εμφανιστεί και κάποια ειδικά στοιχήματα στα eSports που κάνουν ακόμη πιο συναρπαστικό το παιχνίδι σας. Μπορείτε να ποντάρετε λοιπόν στο first-blood ή first to 10 kills. Αυτό είναι ένα στοίχημα σαν το πρώτο κόρνερ στο ποδόσφαιρο, ή το πρώτο καλάθι και πρώτος στους 10 πόντους στο μπάσκετ. Επιλέγετε ποια ομάδα θα πετύχει τον πρώτο «σκοτωμό» ή θα φτάσει πρώτη στους 10. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε και το map winner bet. Στις σειρές που είναι best of 3, 5, ή 7, προσπαθείτε να εκτιμήσετε ποιος θα κερδίσει τον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο κ.ο.κ. ή να επιλέξετε ένα σύνολο γύρων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.