Ads Top

Τα play off του Λάζαρου!


Μείνει, δε μείνει στον Ολυμπιακό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι απαραίτητος (όπως όλοι) για τα play off, αλλά και αξίζει την ευκαιρία του.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό, αλλά ούτε και να είσαι σούπερ γνώστης της πραγματικότητας στον Ολυμπιακό, για να αντιληφθείς ότι το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην πειραϊκή ομάδα δεν είναι ευοίωνο.
Ο έμπειρος επιθετικός δεν γύρισε ποτέ σε υψηλό επίπεδο απόδοσης μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του και τις περιπέτειες με λιγότερο σοβαρά πλήγματα μετά την αποθεραπεία του, δίχως να καταφέρει να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον ελάχιστο που πήρε.

Ο Λάζαρος, μέχρι να χτυπήσει στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Φλεβάρη του 2019, είχε σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό. Όχι πάντα βασικός, αλλά με αρκετά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, όποτε αυτό ήταν απαραίτητο. Δεν τον έχουν πάρει ακόμη τα χρόνια και ίσως θα άξιζε μια ευκαιρία ακόμη ώστε να αποφασιστεί οριστικά εάν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιό του. Κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο. Η ανανέωση, δηλαδή...

Από κει και πέρα δεν έπαιξε ξανά. Και δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Μαρτίνς γι΄αυτό. Ή τουλάχιστον να αποδοθούν ευθύνες μόνο στον Πορτογάλο. Κάτι έγινε λάθος και από την πλευρά του Λάζαρου. Μπορεί, όμως, να τροποποιηθεί θεαματικά η κατάσταση, εάν στη διάρκεια των play off και σε αυτή την επίπονη διαδικασία των δέκα αγώνων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, πρώτον δοθούν ευκαιρίες στον παίκτη και δεύτερον αξιοποιηθούν από τον ίδιο.

Είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του ρόστερ του σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορεί να αγωνίζονται συνεχώς οι ίδιοι, έπειτα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και με μικρής διάρκειας προετοιμασία. Θα είναι απαραίτητος, λοιπόν, και ο Λάζαρος και δεν είναι υπερβολικό να ειπωθεί ότι θα πρέπει ένας τέτοιος παίκτης αξίας, αλλά και με δεδομένη την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, να έχει ακόμη μία ευκαιρία παραμονής. Αν συμβεί αυτό και δεν αποδείξει ο ίδιος ότι μπορεί να διεκδικήσει το νέο συμβόλαιο, τότε θα κοιτάξει τι θα κάνει στη συνέχεια, δίχως να είναι μόνο κυπριακές οι ομάδες που ενδιαφέρονται.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.