Ads Top

Ζέρβας: «Ο Σλούκας, ο Καλάθης και το plan b του Μπαρτζώκα»


Όλα όσα αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.
Στις υποθέσεις του Κώστα Σλούκα και του Νικ Καλάθη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων περιπτώσεων που απασχολούν τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «η Ρεάλ, αν και δεν έχει ενδιαφερθεί επίσημα, έχει κυκλώσει σίγουρα το όνομα του Σλούκα. Σύμμαχος για τον Ολυμπιακό είναι το ότι δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα του Καμπάτσο για τους Μαδριλένους» και εξήγησε τα δεδομένα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στη Φενέρμπαχτσέ.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ο Σλούκας δε θέλει να μείνει στην Τουρκία. Από όσο γνωρίζω, η πρώτη επαφή που έγινε σε ανεπίσημο επίπεδο δεν έχει ικανοποιήσει τον Σλούκα. Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε πως δεν είναι η τελική πρόταση αυτή».

Όσον αφορά το θέμα του Καλάθη, ο Νίκος Ζέρβας είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αποδεδειγμένα πρόταση στον Καλάθη και η διαφορά ήταν στη διάρκεια του συμβολαίου, αφού ο παίκτης ήθελε κλειστό τριετές συμβόλαιο και η διοίκηση ήταν αρνητική σε κάτι τέτοιο…».

Καταλήγοντας, ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Δεν ξέρω αν προκύψει κάτι στην αγορά, αλλά θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας έχει plan b που δεν θα είναι τύπου Τσέρι ή Μπόλντγουϊν. Θα έχει πιο ποιοτικούς στη λίστα του και θα έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.