Ads Top

Κούγιας: «Άριστες σχέσεις με Σαββίδη - Πάω και στο PAOKtv...»


Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το χθεσινό Δ.Σ στη Σούπερλιγκ, για την πρόθεσή του να γίνει πρόεδρος, αλλά και για τις σχέσεις του με τους Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον Αμρ Ουάρντα, αποκάλυψε πως ουδέποτε υπήρξε πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα θα έχει ξεκινήσει μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Focus Fm:

Για την δική Τοπαλούδη: «Έχω αγορεύσει και… τρεις μέρες σερί! Δεν είναι πρόβλημα για μένα, είναι η δουλειά μου και ειδικά σε μια τέτοια υπόθεση είναι υποχρεωτικό να αποδείξω στο δικαστήριο όλα τα στοιχεία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αν είχα τα λεφτά του Σαββίδη και ήμουν στον ΠΑΟΚ θα έπαιρνα σε επτά χρόνια, πέντε πρωταθλήματα! Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ γηρασμένη ομάδα και δεν έχει μεταπωλητική αξία οι περισσότεροι παίκτες, για αυτό χρειάζεται μια ανανέωση».

Για τον Ουάρντα: «Έχουμε μια άριστη σχέση. Καμία πρόταση δεν υπήρχε από τον Ολυμπιακό ποτέ, σας διαβεβαιώνω. Η σχέση μου με τον Ιβάν Σαββίδη, τον Μάκη Γκαγκάτση και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές. Δεν έχει σημασία αν παίρνω το μέρος του Ολυμπιακού ή όχι, οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές. Με την Ξάνθη έχω θέμα, όχι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη και των ΜΜΕ που έχει, είναι τιμή μου να είμαι δικηγόρος αυτών των επιχειρήσεων. Στην συζήτηση που είχαμε κάνει σε προσωπικό επίπεδο με τον Σαββίδη, του το είχα πει ότι ειμαι δικηγόρος του Μαρινάκη και ότι στραβό γίνει θα το πω. Το ίδιο είχα κάνει και με τον Μαρινάκη. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ σε μια υπόθεση στο μέλλον».

Για την Μαρούπα και το σχολιασμό της: «Η κ. Μαρούπα είναι μια άριστη οικογενειάρχισα και επιστήμονας, αλλά με το ποδοσφαιρικά θέματα καλύτερα να μην ασχολείται. Έχω μια εταιρεία πχ οικονομικών συμβουλών και μου ζητάει μια ομάδα να την βοηθήσω, ενώ έχω και εγώ μια ομάδα, είναι πολυϊδικτησία;».

Για το Δ.Σ στην Λίγκα: «Υποβαθμίστηκε πάρα πολύ το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για μια ακόμα φορά. Έγινε χωρίς να παρθεί καμία απόφαση και νομίζω πως οι περισσότεροι παράγοντες δεν φέρονται καλά. Θα φτάσουμε σε σημείο οι μισές ομάδες της Λίγκας δεν θα έχουν αδειοδότηση. Θα παίξουμε κανονικά, αυτό είναι ξεκαθαρισμένο. Την ευθύνη θα την πάρουν οι ομάδες. Όποιος εν γνώσει του έχει τον ιό και τον μεταδίδει, τότε έχει θέματα με τον νόμο. Είναι μεγάλη ζημιά για τις ομάδες αυτά τα τεστ για τον κορονοϊο για τους παίκτες. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα αρχίσουν μέχρι τις 14 Ιουνίου. Δεν γνωρίζω την μορφή των μίνι πρωταθλημάτων και την Δευτέρα θα τα γνωρίζουμε όλα. Έχουμε ξανά Δ.Σ για να συζητήσουμε την μείωση στα συμβόλαια των παικτών που προτείναμε, αλλά μας αρνήθηκε ο ΠΣΑΠ».

Για τους Ουάρντα και Μασούρα: «Ο Ουάρντα είναι σαν παιδί μου, τον έχω σαν παιδί μου. Είναι… μωρό παιδί και για αυτό τον αντιμετώπισα έτσι. Ο Ουάρντα ένιωσε την αγάπη στην Λάρισα και για αυτό έπαιξε καλά εδώ. Όμως με την επανέναρξη των προπονήσεων δεν ήρθε να κάνει τεστ και δεν ήρθε να κάνει προπονήσεις. Ζήτησε πέντε μέρες άδεια από τον Γρηγορίου, αυτός τον παρέπεμψε σε εμένα, του είπα και εγώ όχι στο να πάρει άδεια και πήρε άδεια… από την σημαία! Όσο για τον Μασούρα, είναι αχαριστία αυτό που έκανε. Έχει τεράστιες δυνατότητες και κακώς δεν αξιοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό. Για μένα έχει καλύτερη βάση από τον Τσιμίκα και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Μπορούσαμε να τον… ζωντανέψουμε όπως με τον Ουάρντα, αλλά έχει μπλέξει με έναν κομπογιαννίτη γιατρό στην Λάρισα που του έκανε προπονήσεις για στίβο και έπαθε 4 θλάσεις!».

Για το VAR και τους διαιτητές: «Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς. Δεν γνωρίζουμε το πόσο θα χάσουμε και το πόσα θα πάρουμε από την Nova. Κανείς δεν έχει πάρει τόσα λεφτά για να πάρει τις ομάδες όλες και να υπάρξει κεντρική διαχείριση. Αν δεν είχα πουλήσει 2-3 παίκτες, θα είχα τεράστια προβλήματα. Και πάλι θα επιδιώξω να πουλήσω παίκτες, εντός ή εκτός Ελλάδας. Η Nova είναι κάθετη ότι δεν επιθυμεί αναδιάρθρωση και για να γίνει αυτό θα πρέπει 11 ομάδες να είναι υπερ».

Για το PAOK TV: «Κανείς δεν ξέρει το κέρδος που είχε ο ΠΑΟΚ από αυτή την πρωτοβουλία. Αν έρθει ο Σαββίδης με το PAOK TV και μου δώσει τα λεφτά που θέλω, πάω και στο PAOK TV. Θα πάω στην Nova και θα τους πω, έχω καλύτερη πρόταση και θα με δείχνει το PAOK TV. Θέλω να αναλάβω την προεδρία στην Λίγκα για να πετύχω την κεντρική διαχείριση και την συμμετοχή από το κέρδος στο στοίχημα».

Για την προεδρία στην Λίγκα: «Επειδή ειμαι ιδιοκτήτης ομάδας, με καίει να προστατεύσω τα λεφτά μου. Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα γίνει μόνο αν το θέλουν οι μεγάλοι. Δεν θα κάτσω να σκάσω, αν δέχομαι πόλεμο από τους «μεγάλους». Θέλω να αναλάβω την προεδρία στην Λίγκα αλλά μόνο με την στήριξη των μεγάλων».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.