Ads Top

«Δις πρωταθλητή NBA εξετάζει ο Παναθηναϊκός!»


Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τη θέση δίπλα στον Παπαγιάννη. Ο... Μπιρτς και ο συμπαίκτης του Στεφ Κάρι!
Ο Παναθηναϊκός είναι σε στάση αναμονής, όσον αφορά στην επόμενη μέρα. Ολοι περιμένουν την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου από κει και πέρα να αρχίσουν να παίρνουν μπροστά τα πράγματα.
Το υπάρχον προπονητικό σταφ, πάντως, είναι πανέτοιμο για να χτίσει το ρόστερ της σεζόν 2020-2021.

Ορισμένα ονόματα, που έχουν κυκλωθεί, έχουν βγει προς τα έξω και πρόκειται για τον Χέρμανσον της Αλμπα, τον Φόστερ της Χάποελ Χολόν, τον Χάρισον της Γαλατά και τον Νέιτ Γουόλτερς της Μακάμπι.

Οι «πράσινοι» ρίχνουν μεγάλο βάρος και στο θέμα του παρτενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση του σέντερ. Ή μάλλον του παίκτη που θα είναι το μπακ-απ του διεθνούς σέντερ. Το όνομα του Εμάνουελ Τέρι, που έπαιξε φέτος σε Μπαντίρμα και Χάποελ Ιερουσαλήμ, είναι ένα από αυτά, που κοιτάει σοβαρά η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Γενικά οι «πράσινοι» ψάχνουν γι' αυτή τη θέση έναν… Μπιρτς ή Ελις του Ολυμπιακού. Ή σαν τον Λάσμε και τον Γκιστ που είχε παλιότερα ο Παναθηναϊκός.

Σέντερ, δηλαδή, με κίνητρο και όχι σε υψηλή τιμή. Ο Τέρι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει πολύ στην αγορά της Τουρκίας, εκεί όπου υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι παίκτες. Όπως ο Ματιάνγκ της Μπαχτσεσεχίρ, αλλά και ο Τζέιμς ΜακΑντου, που έπαιξε στην Μπεσίκτας και στη συνέχεια στην Παρτιζάν.

Ο ΜακΑντου είναι ανιψιός του παλιού σούπερ σταρ του ΝΒΑ και της Μιλάνο, Μπομπ ΜακΑντου. Είναι πολύ αθλητικός και είναι στο στυλ που ψάχνουν οι προπονητές του Παναθηναϊκού. Είναι και δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Επαιζε, δηλαδή, με Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Οι «πράσινοι» στο τέλος θεωρούν ότι θα έχουν φτιάξει ένα ρόστερ πολύ ικανοποιητικό για τα νέα οικονομικά δεδομένα. Ένα ρόστερ καλύτερο και από το φετινό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.