Ads Top

«Mάχη» ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για παικταρά από Μπενφίκα!


Ο 21χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός Μπράνιμιρ Καλάιτσα της Μπενφίκα, προτάθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και εξετάζεται!
Η απόκτηση στόπερ θεωρείται δεδομένη. Και για την ΑΕΚ και για τον Παναθηναϊκό.
Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν ενίσχυση στα μετόπισθεν και έχουν σκοπό να μπουν στη διαδικασία να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το ίδιο και οι Πράσινοι. Με το όνομα του Μπράνιμιρ Καλάιτσα να μπαίνει στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχει στα χέρια του και εξετάζει ο Ιλια Ιβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα για την Ενωση και ο Τσάβι Ρόκα για το Τριφύλλι.

Ο 22χρονος (01/06/1998) στόπερ της Μπενφίκα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Λισσαβόνας και για αυτόν τον λόγο τέθηκε στα υπόψη των ανθρώπων των δύο ελληνικών συλλόγων. Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, το όνομά του βρίσκεται και στη μεταγραφική ατζέντα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Καλάιτσα αποτελεί «δημιούργημα» της ακαδημίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο από το καλοκαίρι του 2016, πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα. Με την πρώτη ομάδα των Αετών έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά, στην τελευταία αγωνιστική της κατάκτησης του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17. Μάλιστα στη μοναδική του παρουσία στον εκτός έδρας αγώνα με την Μποαβίστα, ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει σε 2-2 με εντυπωσιακή κεφαλιά για την ομάδα του.

Ο Καλάιτσα έχει αγωνιστεί σχεδόν αποκλειστικά στη Β’ ομάδα της Μπενφίκα όλα αυτά τα χρόνια. Εχει συνολικά 87 συμμετοχές και 3 γκολ με τους Αετούς, ενώ είναι και αρχηγός της Μπενφίκα Β. Ωστόσο οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι πρέπει να ανέβει επίπεδο και για αυτόν τον λόγο θέλουν να τον παραχωρήσουν σε κάποιον σύλλογο για να πάρει παιχνίδια και να εξελιχθεί. Είτε με δανεισμό, είτε με μεταγραφή και οψιόν επαναγοράς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Καλάιτσα, είναι πανύψηλος (1.95 μ.), με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση, πολύ καλός στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα, με καλές μεταβιβάσεις και σχετικά γρήγορος, σχετικά με το μεγάλο κορμί του.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του περισσότερο από το επίπεδο των επαφών και συζητήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΙΜΙΡ ΚΑΛΑΪΤΣΑ










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.