Ads Top

Final Four 2015: Όταν ο Καμπάτσο ζήτησε τη φανέλα του Σπανούλη μετά τον τελικό της EuroLeague! (pic)


Είχε μόλις κατακτήσει την EuroLeague με τη Ρεάλ. Δεν τον ένοιαζε ιδιαίτερα. Το άγχος του Καμπάτσο ήταν να πάρει τη φανέλα του Σπανούλη. Μετά τον τελικό έτρεξε αμέσως στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. 
Ο Φακούντο Καμπάτσο, πλέον, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της EuroLeague, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ.
Στον τελικό του 2015 στη Μαδρίτη (σαν σήμερα δηλαδή), στον οποίο η ισπανική ομάδα νίκησε τον Ολυμπιακό και κατάκτησε το τρόπαιο, δεν αγωνίστηκε καθόλου. Βλέπετε, είχε μπροστά του τους Σέρχιο Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Τζέισι Κάρολ.

Ακόμη, όμως, και αν δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, ο Αργεντινός γκαρντ κατέκτησε την πρώτη EuroLeague της καριέρας του. Λίγο μετά το τέλος του τελικού, όμως, αυτό που είχε στο μυαλό του δεν ήταν τόσο να το γιορτάσει με τους συμπαίκτες του, όσο το να τρέξει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού! Ο λόγος; Για να ζητήσει τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, καθώς δήλωνε μεγάλος θαυμαστής του αρχηγού των "ερυθρολεύκων".

Περίμενε σαν... μικρό παιδί έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη και θέλω τη φανέλα του". Ακολούθως την πήρε υπογεγραμμένη από τα χέρια του αρχηγού των Πειραιωτών και βγήκε φωτογραφία μαζί του.

Επειδή ήμασταν μπροστά στο γεγονός, δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε την χαρά και τον ενθουσιασμό που είχε ο Φακούντο Καμπάτσο, έχοντας πάρει ως δώρο από τον Βασίλη Σπανούλη, τη φανέλα του. Το κυπελλάκι της EuroLeague μπορεί και να το... ξέχασε στο γήπεδο, αλλά το σίγουρο είναι πως την "ερυθρόλευκη" εμφάνιση θα την κρατά φυλαγμένη στο σπίτι του.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.