Ads Top

«Αλλάζει αφεντικό ο Παναθηναϊκός - Με Παπαθεοδώρου στο Final-4;»


Μπορεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να στείλει τον Παναθηναϊκό σε Final4; Τι αναφέρει γνωστός προπονητής για τη νέα μέρα του Παναθηναϊκού!
Ο Νίκος Παύλου είναι ένας προπονητής που έχει την εμπειρία να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να φοβάται και κυρίως τεκμηριώνοντας τις απόψεις του.
Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Μ. Παπαδόπουλο και στη θητεία του στο Τριφύλλι, σχολίασε τη μείωση ύψους 30% στα συμβόλαια των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην ενσωμάτωση του Λαρεντζάκη στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

"Τρελό παναθηναϊκάκι ο Δημήτρης"

"Καλή δουλειά έχει κάνει ο Παπαθεδώρου, αλλά είπαμε ότι επειδή οι Έλληνες προπονητές κατά κάποιον τρόπο δεν έχουν το περιθώριο, είμαστε εύκολοι στο να πει ο πρόεδρος "καθάρισέ τον". Είναι και ανάλογα τι πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει στο Final4 τής Ευρωλίγκα κάνει ο Παπαθεοδώρου; Με ερωτηματικό, ρωτάω. Αλλά έχει δείξει ότι κάνει καλή δουλειά όπου κι αν βρέθηκε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο πεπειραμένος τεχνικός. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δώσει την ομάδα στον Μάνο Παπαδόπουλο, δηλαδή να έχει αυξημένες αρμοδιότητες εκείνος και ο Γιαννακόπουλος να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του.

"Το τελικό πρόσταγμα θα το έχει πάλι ο Δημήτρης. Αλλά τώρα τι ντρίπλα θέλει να κάνει με αυτή την κίνηση, δεν το ξέρω. Για να βάζει 10-15 εκατ. τον χρόνο και να λέει ότι τα πετάει, δεν θα το κάνει. Και είναι άνθρωπος που θέλει να κερδίζει, έχει αρρώστια γιατί είναι τρελό παναθηναϊκάκι. Αυτός θα ηγηθεί των καταστάσεων, κανείς δεν βάζει τόσα χρήματα για να τα διαχειρίζεται άλλος. Του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη του Μάνου, έχει δείξει πολύ καλό δείγμα γραφής. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Το ξέρει το αντικείμενο".

Σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει για μειώσεις 30% στις αποδοχές των παικτών, θέμα που στον Παναθηναϊκό είναι ακόμα ανοιχτό.

"Νομίζω ότι είναι λογικό (αν υπάρχει μετά τον κορωνοϊό λογική), ότι πρέπει να γίνουν μειώσεις. Όχι ότι δεν τα άξιζαν οι αθλητές, αλλά λόγω των καταστάσεων. Όπως όλες οι επιχειρήσεις έχουν πάθει καθίζηση, είναι στην τσέπη των παιδιών να πάρουν λιγότερα. Οι χορηγίες έχουν τελειώσει, η διαφήμιση δεν υπάρχει, εισιτήρια τέλος. Είναι στην τσέπη τους, στην καλή τους θέληση να πάρουν λιγότερα".

"Καλός για βοηθητικός ο Λαρενζτάκης" 

Στον Ολυμπιακό έχει ενσωματωθεί και ο Λαρεντζάκης - Ποια είναι η άποψή για την πορεία του στον Ολυμπιακό;

"Εντάξει, για βοηθητικός είναι καλός. Τώρα το θέμα είναι ο Ολυμπιακός τι ζητάει φέτος; Θα έλεγα στον Μπαρτζώκα, αν ήμουν στον Ολυμπιακό, "κόουτς, τι ζητάς;". Αν μου έλεγε ότι θέλει να πάει στο Final4, είναι διαφορετικό με το να μου πει ότι θέλει να φτιάξει μια καλή ομάδα για του χρόνου". 

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. 

"Θα ήθελα να βλέπω τις ομάδες που είναι κάτω από τις πρώτες θέσεις, να ενισχύονται. Ο Προμηθέας, η ΑΕΚ, το Περιστέρι είναι υγιείς ομάδες. Από εκεί και πέρα βλέπω το χάος. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης βολοδέρνουν. Θα μπορούσε να πέσει και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ φέτος. Επίσης, τι εστί Ιωνικός Νικαίας; Δηλαδή τι κάνουν εκεί; Έχω πολλά ερωτηματικά. Μετά την 5η θέση και κάτω, είναι χάος".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.