Ads Top

Eκτός Αγγλίας θα γίνει το Γουλβς – Ολυμπιακός!


Ο επαναληπτικός Γουλβς - Ολυμπιακός είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της Γουλβς - Όλες οι τελευταίες πληροφορίες!
Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού έβαλε στον πάγο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ανάμεσα στους αγώνες που αναβλήθηκαν ήταν και ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Γουλβς για το Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει τη βρετανική ομάδα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» στο Καραϊσκάκη και είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1, ενώ πλέον απομένει η ρεβάνς των δύο ομάδων στην Αγγλία για να γίνει γνωστή η ομάδα που θα προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι πολύ πιθανό να μην πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της Γουλβς, δηλαδή το «Μολινό», λόγω του κορωνοϊού και των πολλών κρουσμάτων που είχε η Αγγλία. Ενα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, που μάλιστα θα βρίσκεται εκτός Αγγλίας.

Ολα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε φάση επανεκκίνησης. Σιγά – σιγά τα πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι μετά τη δίμηνη διακοπή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.