Ads Top

«Κοντά στον… Ελ Αραμπί ο Μουφί»


Στον Ολυμπιακό βλέπουν να καταλήγει ο νεαρός δεξιός μπακ της Τοντέλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πατρίδας του.
Το θέμα του δεξιού μπακ είναι (μαζί με εκείνο του εξτρέμ) μία από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.
Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι μέχρι τώρα ενδείξεις για την παραμονή του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν οδηγούν σε αισιόδοξα συμπεράσματα, ενώ για τον Γκασπάρ θα πρέπει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μειώσει τις απαιτήσεις της που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κάπου εδώ« κολλάει» η περίπτωση του Φαχτ Μουφί, ο οποίος είναι γνωστό πως απασχολεί τους Πειραιώτες που ψάχνουν τις εναλλακτικές τους λύσεις, αν τελικά δεν καταλήξουν θετικά οι δύο παραπάνω περιπτώσεις.

Στην πατρίδα του Μαροκινού μπακ της Τοντέλα, λοιπόν, γράφουν ότι ο παίκτης ετοιμάζεται να βρεθεί με τον Ελ Αραμπί, υποστηρίζοντας ότι είναι η πιθανή η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλα ρεπορτάζ σχετικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα για τον 24χρονο οπισθοφύλακα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν «παγώσει» οι επαφές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.