Ads Top

«Προτιμάει Σλούκα από Καλάθη - Μάντζαρης αντί Κόνιαρη»


Το πλάνο στα γκαρντ προβλέπει έναν τύπου Τάιλερ Ντόρσεϊ κι έναν έμπειρο Έλληνα.
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον Χασάν Μάρτιν και ετοιμάζεται σιγά σιγά για τις επόμενες κινήσεις του. Με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο επόμενος και μεγάλος του στόχος.
Αν καταφέρει να τον πάρει, όλα θα γίνουν πιο εύκολα για την ομάδα του Πειραιά.

Η φημολογία, αλλά και το διαδίκτυο αναφέρει ότι τις τελευταίες μέρες έγινε ραντεβού με τον Παναγιώτη Καπάζογλου. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καπάζογλου εκπροσωπεί και τον Νικ Καλάθη, που φέρεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός αν θα πάρει, θα πάρει έναν από τους δύο. Όχι και τους δύο εννοείται. Προτιμάει τον Σλούκα και οι λόγοι είναι πολλοί. Μόλις κλείσει αυτό το θέμα, θα πάει για τον άλλο γκαρντ. Που θα είναι ένας τύπου Λορέντζο Μπράουν ή Τάιλερ Ντόρσεϊ. Θα εξαρτηθεί από το τάιμινγκ της επιλογής.

Όπως και να έχει, είναι πολύ πιθανό, όπως αναφέρθηκε τις τελευταίες μέρες, να δοθεί δανεικός ο Αντώνης Κόνιαρης. Κι αυτό γιατί δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος συμμετοχής, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι θα έχει ένα παιχνίδι τη εβδομάδα. Ο Κόνιαρης είναι 23 ετών και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην παίζει.

Σε μία τέτοια περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε σε έναν έμπειρο γκαρντ. Λέτε να έχουμε επιστροφή Βάγγελη Μάντζαρη; Ή μήπως Δημήτρη Κατσίβελη; Σίγουρα, πάντως, ο Ολυμπιακός αν φύγει ο Κόνιαρης, θα πάρει έμπειρο Ελληνα πλέι-μέικερ. Και πιο πίσω θα υπάρχει ο πιτσιρικάς ο Νικολαϊδης.

Στον Ολυμπιακό τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και εξακολουθεί να γίνεται λόγος για τρεις σπουδαίες μεταγραφές. Οι Αγγελόπουλοι είναι πολύ ορεξάτοι και θέλουν η αγαπημένη τους ομάδα να πάει και πάλι στα επίπεδα που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Να διεκδικεί και να παίρνει Ευρωλίγκες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.