Ads Top

Η αλήθεια για Σλούκα και Ολυμπιακό!


Τι συνέβη στο ραντεβού με τον Ολυμπιακό και ποιο είναι το σενάριο που θα βάλει... φωτιά στον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις πρώτες του επαφές με την πλευρά του Κώστα Σλούκα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι το θέμα πάει καλά για τους Πειραιώτες.
Σήμερα σε μερίδα του Τύπου γράφτηκε ότι υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα νούμερα, δεν είναι εύκολο να τα βρεις από τις πρώτες κιόλας επαφές. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι ο Σλούκας θα φορέσει από τη νέα σεζόν και πάλι τα ερυθρόλευκα. Θεωρούν ότι ο 30χρονος γκαρντ είναι ψημένος να πάει και πάλι στο ΣΕΦ, καθώς επίσης και ότι στο οικονομικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ότι στις επόμενες συζητήσεις θα βρεθεί η άκρη.

Αν δεν γίνει, όμως, ούτε φέτος ο γάμος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε θα έχουν πρόβλημα οι Αγγελόπουλοι. Εκτός αν απαντήσουν με Νικ Καλάθη ή κάποιον παίκτη από το ΝΒΑ. Και θα έχουν πρόβλημα, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ψηθεί ότι ο Σλούκας θα παίξει και πάλι στην αγαπημένη τους ομάδα.


Στο παρελθόν οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό και οι φίλοι του Ολυμπιακού απογοητεύτηκαν. Μάλιστα, τα είχαν βάλει με τον παίκτη, θεωρώντας ότι αυτός χάλασε τη δουλειά. Εξ ου και οι αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ, στα παιχνίδια με τη Φενέρ.

Τώρα, όμως, δύσκολα θα τα βάλουν και πάλι με τον Σλούκα. Για τον επιπλέον λόγο ότι έχει περάσει προς τα έξω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ονοματάρες και θα φτιάξει ομαδάρα. Εντύπωση που δεν έχουν διαψεύσει οι Αγγελόπουλοι, άρα σημαίνει ότι αυτά που αναφέρονται είναι αλήθεια.

Πάντως, όπως αναφέραμε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σχεδόν σίγουροι ότι ο Σλούκας θα γίνει και πάλι δικό τους παιδί, μόλις ξεμπερδέψει από τη Φενέρ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με τους Τούρκους και αυτό πρέπει να λυθεί, ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Εκεί που θα γίνει πανζουρλισμός είναι να πάρουν τον Σλούκα, να πάρουν και τον Καλάθη. Τότε είναι που θα πάρει φωτιά ο Πειραιάς, θυμίζοντας ένδοξες εποχές του παρελθόντος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.