Ads Top

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήμουν Ολυμπιακός και έγινα ΠΑΟΚ»


Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει ομάδα και από Ολυμπιακός να γίνει ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο ίνδαλμά του, τον Αντρέ Βιεϊρίνια.
Πριν από λίγες μέρες, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και είχε αποκαλύψει οτι υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ.
Για την αγάπη του αυτή, κλήθηκε να μιλήσει την Τετάρτη στο Metropolis 95,5 και εκεί έβγαλε ακόμα μία είδηση, καθώς αποκάλυψε οτι μικρός ήταν Ολυμπιακός.

«Έγινα ΠΑΟΚτσής πριν από πολλά χρόνια με τη μεγάλη ομάδα του Κούδα. Γούσταρα εκείνη την ομάδα, με εντυπωσίασε η ιστορία της, λάτρεψα τον ΠΑΟΚ και έτσι αποφάσισα να αλλάξω ομάδα. Ήμουν Ολυμπιακός πρώτα, όχι φανατικός, και έγινα ΠΑΟΚτσής. Με εντυπωσίασε η ιστορία της προσφυγιάς, της φτωχολογιάς. Είδα κι εκείνο το ματς με τη Μπάγερν που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Έβλεπα τη μπάλα που έπαιζε η ομάδα, γούσταρα πάρα πολύ και σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι φανατικός. Είχα και κάποιους φίλους στη Θεσσαλονίκη, πήγα και 2-3 φορές στην Τούμπα, με εντυπωσίασε ο παλμός της κερκίδας, δεν θέλει και πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν πηγαίνει στα παιχνίδια του «δικεφάλου» στην Τούμπα, δήλωσε: «Έχω πολλά χρόνια να έρθω. Συνήθως οι Κυριακές για εμάς είναι μέρα δουλειάς. Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη όταν είμαι πάντα στις Κυριακές έχουμε παραστάσεις. Όποτε μπορώ βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση. Όταν είμαι στο θέατρο πολλές φορές στα διαλείμματα ακούω τα ματς του ΠΑΟΚ από το ραδιόφωνο. Είμαστε κάμποσοι ΠΑΟΚτσήδες και πολλές φορές όταν έχουμε την ευκαιρία φτιάχνουμε και κλίμα στα παρασκήνια. Δεν θέλω να καρφώσω άτομα, ας το πουν οι ίδιοι αν θέλουν. Κάποιοι έχουν δηλωθεί από μόνοι τους. Είναι πολλοί γνωστοί Ηρακληδείς, Αρειανοί αλλά και ΠΑΟΚτσήδες, όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος».

Όσον αφορά τον παίκτη που θεωρεί ίνδαλμα, δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση είναι ο Βιεϊρίνια, αλλά έχουμε πολλούς, όπως ο Κρέσπο και άλλοι. Μου αρέσουν διάφοροι, δεν θέλω να πω ονόματα. Έχω ορισμένες αδυναμίες, αλλά ο αρχηγός είναι ίνδαλμα», ενώ για τον Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε: «Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις, αλλά δεν θέλω να το επεκτείνω, επειδή όλοι γινόμαστε λίγο προπονητές της εξέδρας και με τσαντίζει που όλοι έχουμε γνώμη. Ως ηθοποιός έχω μάθει να σέβομαι τον σκηνοθέτη. Το ίδιο και ομάδες πρέπει να σεβόμαστε τον προπονητή. Όσο είναι στον ΠΑΟΚ θα ακούμε τον προπονητή. Αν αποδειχθεί στο τέλος ότι ήταν λάθος, OK».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.