Ads Top

Σεμέδο: Του «έβαλε» χέρι ο ατζέντης του για τις δηλώσεις!


Ο Ρούμπεν Σεμέδο πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να παίξει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά ο ατζέντης του πιστεύει ότι η δήλωση δεν έγινε σε καλό timing.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο από τη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό κάνει εμφανίσεις που όχι μόνο τον έχουν καθιερώσει στο λιμάνι, αλλά έχει κάνει πολλά ευρωπαϊκά μάτια να γυρίσουν και να προσέξουν το παιχνίδι του.
Πρόσφατα, ο Πορτογάλος στόπερ μίλησε για τη φιλοδοξία του να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό, κάτι το οποίο φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό για έναν ποδοσφαιριστή.

Όμως, φημολογείται ότι ο Σεμέδο τα… άκουσε πρόσφατα από τον μάνατζέρ του για τις συχνές τοποθετήσεις αναφορικά με το μέλλον του και τη σφοδρή επιθυμία του να συνεχίσει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», είναι καλό ένας ποδοσφαιριστής να έχει φιλοδοξίες, απλώς τέτοιου είδους τοποθετήσεις χρειάζονται και το σωστό timing. Γι’ αυτό ο ατζέντης του έσπευσε να του βάλει χοντρό… χέρι. Στον Ολυμπιακό θέλουν να τον κρατήσουν αφού στοχεύουν ψηλά και στην Ευρώπη, αλλά πάντα μια καλή προσφορά μπορεί να μην υπάρχει τρόπος παρά να την αποδεχτείς. Ο καιρός θα δείξει.

Η μπάλα στη σέντρα για τη Superleague

Άλλωστε, όλες οι ομάδες πλέον ετοιμάζονται για τα πλέι όφ και τα πλέι άουτ. Θυμίζουμε ότι σήμερα η Superleague πρότεινε την επιστροφή στα γήπεδα στις 6 και 7 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 1: «Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς. Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum. Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League». Να σημειώσουμε ότι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού ήταν η Bundesliga το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.