Ads Top

Μαουρίσιο: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ, όχι από την Ελλάδα!


Πολύ πιθανό να μείνει Ελλάδα ο Μαουρίσιο, τι αναφέρει δημοσίευμα!
Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν να συμφωνούν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που η παρουσία του στον ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια είναι καθοριστική. Ο Βραζιλιάνος μέσος κατάφερε να εδραιώσει τη παρουσία του στον χώρο του κέντρου και με τον Λουτσέσκου κατά κύριο λόγο να ηγηθεί στο ανασταλτικό παιχνίδι του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο σοβαρός τραυματισμός του το φινάλε της περσινής σεζόν ωστόσο αποτελεί το μεγαλύτερο βαρίδι στη συνεργασία του με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Η χημεία του παίκτη με την ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν, με τις δύο πλευρές να οδεύουν ολοταχώς σε ολοκλήρωση του… γάμου με το τέλος του συμβολαίου του Βραζιλιάνου να έρχεται τον επόμενο μήνα.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην πατρίδα του, παραδέχθηκε πως πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι έχει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για να συνεχίσει σε αυτές  την καριέρα του.


«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από  παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια», δήλωσε ο Μαουρίσιο, που φαίνεται πάντως με όσα είπε να προσκαλεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου για συζητήσεις σχετικά με το συμβόλαιο του.

Μπορεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται όμως τα ρεπορτάζ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραμείνει στην Ελλάδα συνεχίζοντας την καριέρα του σε άλλον σύλλογο της Big4.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.