Ads Top

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Εμπαπέ, Χάαλαντ και Αζάρ στο νέο Μπερναμπέου!


Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την "AS" οραματίζεται μια μαγική τριπλέτα με Εμπαπέ, Χάαλαντ και Αζάρ το 2021, όταν θα είναι έτοιμο το ολοκαίνουργιο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".
Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει το νέο της στολίδι και μέσα σε αυτό θέλει να γράψει νέες χρυσές σελίδες στη λαμπρή και τεράστια ιστορία της.
Ένα νέο γήπεδο όμως δεν φτάνει, όσο πανέμορφο και αν είναι, όσο και αν υπάρχει σε αυτό η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Γι' αυτό, λοιπόν, η διοίκηση των μερένγκες θέλει να ντύσει στα λευκά παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και τους οποίους "λιγουρεύεται" όλη η Ευρώπη. Σύμφωνα με την "AS", θέλει να φτιάξει μια νέα μαγική τριπλέτα που όμοιά της δεν θα έχει καμία άλλη ομάδα στον πλανήτη.

Στις αρχές των 80ς, η Ρεάλ είχε την κλασική τριπλέτα των Χουανίτο, Σαντιγιάνα και Κάνινγκχαμ, εν συνεχεία ακολούθησαν οι Μπουτραγκένιο, Σαντιγιάνα και Βαλντάνο και στα μέσα των 90ς ήταν οι Ραούλ, Ζαμοράνο και Αμαβίσκα. Μετέπειτα, η τριάδα ήταν οι Ραούλ, Σούκερ και Μιγιάτοβιτς, για να ακολουθήσει αυτή των Ραούλ, Ρονάλντο και Ζιντάν, ενώ την σεζόν 2007-08 είχαμε τους Ραούλ, Ιγκουαΐν και Φαν Νιστελρόι.. Η τελευταία μεγάλη τριάδα ήταν αυτή των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά, που σάρωσε τα Champions League.

Πλέον, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζουν τη νέα φουρνιά που ήδη δείχνει τα διαπιστευτήριά της. Ο Αζάρ είναι ήδη στην ομάδα και πάνω του ποντάρουν πολλά οι διοικούντες για τη νέα ομάδα που "χτίζεται", αλλά δίπλα του θέλουν να βάλουν δυο ασταμάτητες μηχανές παραγωγής τερμάτων. Ναι, η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει και τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αυτό είναι το μεγάλο κόλπο που στοχεύει να πετύχει μπαίνοντας στο νέο της γήπεδο.

Αν πετύχαινε κάτι τέτοιο, μπορούν να αντιληφθούν άπαντες ότι θα πρόκειται για μια τριάδα που όμοιά της δεν θα υπάρχει σε κανένα άλλο κλαμπ του πλανήτη. Παίκτες που συνδυάζουν τεχνική, ταχύτητα και πολλά γκολ και θα έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 24,3 χρόνια, όταν το BBC το 2013 είχε μέσο όρο 25,6 χρόνια. Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο ως το 2022, αλλά η "AS" υποστηρίζει ότι με ένα ποσό κοντά στα 100 εκ. ευρώ θα μπορέσει να φύγει από την Παρί, ενώ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του επιθετικού της Ντόρτμουντ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.