Ads Top

Οι στόπερ που εξετάζει ο Ολυμπιακός για αντί-Σεμέδο!


Όλα τα ονόματα - Η λίστα του Ολυμπιακού με στόπερ για να είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο.
Όπως αναφέρει το Sportime στην έντυπη έκδοση της Δευτέρας (18/5), οι Γκονσάλο Σίλβα, Πέδρο Μέντες είναι δύο από τους στόπερ που έχουν προταθεί.
Ο πρώτος είναι ο αρχηγός της Μπελενένσες και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Πέδρο Μέντες έχει συμβόλαιο με την Μονπελιέ, έως το 2021.

Το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο δεν είναι απλό. Δηλαδή μια ενδεχόμενη πώληση του. Σίγουρα οι δηλώσεις, που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, για επιθυμία αναχώρησης για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν ήχησαν καλά στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακόςς ωστόσο δεν έχει βάλει μόνο αυτές στην ζυγαριά. Υπάρχει και η αγωνιστική του εικόνα. Τα κενά του διαστήματα έκαναν μπαμ.

Βέβαια ο Πορτογάλος στόπερ έχει μεγάλες δυνατότητες. Δίκαια επιλέχθηκε, από τον Πέδρο Μαρτίνς, για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας.

Το πιστοποίησε από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο δεν είναι όλα πάντα καλά. Υπάρχουν και τα αρνητικά.

Ο Ολυμπιακός δεν του έχει βάλει πωλητήριο. Αλλά είναι ανοικτός, αν έρθει κάποια καλή πρόταση, να την συζητήσει.

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Ρούμπεν Σεμέδο και στην παρούσα φάση δεν αλλάζουν.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» τα δουλεύουν όλα στην λεπτομέρεια. Και για τον λόγο αυτό ετοιμάζουν λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ο Γκονσάλο Σίλβα είναι μια περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορο τον Πέδρο Μαρτίνς. Τον γνωρίζει πολύ καλά και κυρίως έχει μικρό κόστος.

Ενδιαφέρουσα και η περίπτωση Πέδρο Μέντες. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Μονπελιέ, με την οποία όμως έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.