Ads Top

Ανθεκτική Ουνιόν και… Εμρέ Τσαν


Γράφει στο Foxbet ο Νίκος Καπίρης.

Υπάρχει κούραση στις γερμανικές ομάδες και είναι απόλυτα λογικό. Μετά από τη δίμηνη διακοπή, ήρθαν 4 αγώνες σε 12-13 μέρες, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες να αποδίδουν στο 100%.


Η Γκλάντμπαχ έχει εικόνα που προβληματίζει. Ήττα με 3-1 από τη Λεβερκούζεν, 0-0 στη Βρέμη με κορυφαίο τον τερματοφύλακά της και τώρα απέναντι στην Ουνιόν δεν θα είναι έκπληξη αν παρουσιαστούν ξανά δυσκολίες. Η ομάδα του Βερολίνου στην καλή της μέρα μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά. Προέρχεται από το 1-1 με τη Μάιντς, όπου είχε για 50 λεπτά παίκτη λιγότερο, έχασε με 4-0 από τη Χέρτα δεχόμενη τρία γκολ σε 10 λεπτά παρότι είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ, ενώ ήταν τίμια και στο φυσιολογικό 2-0 από τη Μπάγερν. Θα βασιστεί στην άμυνα και είναι εφικτό να μπλοκάρει τη Γκλάντμπαχ.

Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά την ήττα από τη Μπάγερν, όμως κίνητρο υπάρχει και είναι η διατήρηση της 2ης θέσης. Ο Χάλαντ τραυματίστηκε, όμως η ποιότητα έτσι κι αλλιώς περισσεύει στην επίθεση. Η Πάντερμπορν κάνει σοβαρή προσπάθεια, έρχεται από τρία διαδοχικά “Χ” και αναμένεται να υποβιβαστεί με ψηλά το κεφάλι. Έχει λογική το ποντάρισμα στα γκολ, ίσως και στο over 3.5, όμως θα πάω σε μια διαφορετική επιλογή λόγω απόδοσης. Έστω μία τελική προσπάθεια στο τέρμα για τον Εμρέ Τσαν στο 6.00! Αξίζει το ρίσκο για έναν παίκτη που πατάει περιοχή και έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.