Ads Top

Έξαλλος ο Κετσπάγια: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα!»


Στην Ανόρθωση είναι πυρ και μανία με την απόφαση της Κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα. 
Προσφυγή στην UEFA ετοιμάζει η διοίκηση, τι λέει ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Στην Ανόρθωση είναι έξαλλοι με την απόφαση της Κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα.

Προσφυγή στην UEFA ετοιμάζει η διοίκηση ενώ έξαλλος είναι και ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Μάλιστα ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου, μετέφερε την αγανάκτηση του προπονητή του Συλλόγου:

«Είναι καταβεβλημένος, αισθάνεται ότι του πήρε κάποιος το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ο Τιμούρ ήθελε να παίξει. Πίστευε πως η Ανόρθωση από την πρώτη θέση που ήταν θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και είναι εύλογη η πικρία του».

Υπενθυμίζεται πως, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου, αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Η Ομόνοια, που υπερτερεί στην ισοβαθμία στα 22 ματς που διεξήχθησαν μέχρι την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας αντί της Ανόρθωσης θα παίξει στα προκριματικά του Champions League!

Η Ανόρθωση, μαζί με το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα θα συμμετέχουν στα προκριματικά του Europa League ενώ σύμφωνα με την απόφαση της ΚΟΠ δεν θα υπάρξει υποβιβασμός, ενώ θα ανέβουν οι δυο πρώτες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας (Ερμής και Καρμιώτισσα).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.